After Earth

Moshi Moshi!
Jag sitter hemma hos Desirée, där jag sovit inatt. (^  ^) Gårdagen blev riktigt lyckad med bio i Göteborg. Det var roligt att träffa Evelina och Linnéa igen, även om det var synd att de inte kunde följa med hem till Dessi efter bion. 
 
Filmen vi såg var som sagt After Earth
 
 
 
 
Filmen utspelar sig i framtiden då människan har lämnat Jorden, som blivit obebolig. Kitai, en 13-årig pojke, tränar för att bli en ranger precis som sin pappa, General Cypher Raige. När Riage kommer hem från ett långt uppdrag försöker han få kontakt med sin son. Han tar därför med Kitai till ett träningsläger där de ska kunna lära känna varandra. Påvägen dit blir deras skepp skadat av ett asteroidbälte och de tvingas nödlanda på närmaste planet som är Jorden. Skeppet kraschlandar och de ända överlevande är Kitai och Raige. För att kunna skicka efter hjälp måste de försöka hitta en sändare, men Raige är skadad och kan inte göra det själv. Det blir Kitai som får bege sig ut och leta efter sändaren på planeten där allt vännt sig mot människan...
 
Det var en bra film, inte den bästa jag sätt men ändå väldigt bra! (^ - ^) Gillar man action och science-fiction tror jag man kommer älska den här filmen. Den är riktigt bra gjord! 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Rebecka

Vilken fin blogg:) Är allt bra med dig ?:)

2013-06-23 @ 15:16:24
URL: http://beckafoton.blogg.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback