In TOKYO

Konnichiwa!
Efter en lång resa har jag äntligen landat i Tokyo! Jag har redan hunnit se en liten del av staden påväg från flygplatsen till skolan och jag är redan förälskad! Skolan är enorm så det är tur att man har mobilen att ta bilder med så man minns vart man ska gå. (^ ^) De andra eleverna är jättesnälla och jag har redan funnit vänner i många av dem. Allt är bara toppen!

Just nu sitter jag hemma hos värdfamiljen, där jag får använda däras wifi. De är verkligen jättesnälla och jag tror jag kommer trivas bra här. Taro (12) kan lite engelska och passar på att träna när jag är här. Akiko (8) kan några få ord bara men jag tycker hon är duktig som äns kan det. Både Fumi och Kenji går annara att konversera bra med på engelska.

Det är otroligt varmt här så jag är glad över AC:n de har installerat på mitt rum så jag ska kunna sova (det har jag ju knappt gjort det senaste dygnet). Klockan har redan hunnit bli 17:35 här borta så jag är rätt trött. Därför skrivs detta inlägg från mobilen (jag orkar inte plocka fram datorn, hihi) och därav blir det mobil-bilder från resan hit. Ni kommer få höra mer eftersom jag nu vet att jag alltid har tillgång till wifi när jag kommer hem. (^ - ^)

Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback