Terra Nova

Hello!
När man är sjuk finns det ju inte så mycket annat att göra än att kolla på film efter film på soffan, om man inte vill zappa runt mellan alla kanaler (som oftast inte har så mycket att komma med). Eller så kan man göra som jag har gjort, kollat klart en hel serie box. (^  ^)
 
Serien heter Terra Nova och har gått på TV under 2012. Vi lyckades sätta på TV:n en gång när serien gick men den var mitt i säsongen då. Den verkade så bra att vi leta reda på boxen och köpte den. 
 
 
 
 
Terra Nova är latin och betyder Det nya landet, vilket passar väldigt bra på den serien.
 
Familjen Shannon lever år 2149 då vår planet är döende. Man kan inte gå ut utan att använda gasmask och de flesta har aldrig äns sett himlen. Forskare har hittat ett sätt att kunna resa tillbaka i tiden, fast till en annan tidzoon (hade man rest tillbaka i samma tidzoon hade allt man gjorde ändrat framtiden). Folk har börjat evakueras till denna plats som de kallar Terra Nova, 85 miljoner år tillbaka i tiden då dinosaurierna levde på jorden.
 
I Terra Nova försöker människorna att göra allt rätt från början och ser det som en ny chans att få tahandom vår planet på rätt sätt. Elisabeth Shannon lyckas få ett jobb som doktor i Terra Nova vilket gör att hon och familjen lyckas få evakueras dit. Man får under seriens gång följa livet i Terra Nova då de stöter på nya problem och nya arter av dinosaurier. När man väl har åkt till Terra Nova finns ingen återvändo...
 
 
 
 
Jag föll pladask för den här serien, den är otroligt spännande och bra! Den påminner lite om Jurassic Park imellanåt, kanske för att båda innehåller dinousarier. (^ - ^)
 
Värd att se! 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: lena

hej! söt blogg du har :)

allt bra?
kram

2013-02-04 @ 15:48:48
URL: http://imlena.blogg.se
Postat av: Zarah-Lou

Hej tjejen! :)

Tävla gärna i min blogg:
http://blogg.zarah-lou.se/tavling-vinn-valfri-iphoneplanbok-iphone-4-4s-och-5/

2013-02-05 @ 01:33:57
URL: http://blogg.zarah-lou.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback