Allt är inte var det verkar vara

Hej på er!
Jag övningskörde för första gången i söndags. Det var inte alls likt traktor, som jag först hade trott. Men roligt var det och det blev en hel del "kärring-stopp", haha!  (^_^)  På kvällen bar det av till Dingle igen för i måndags morgon hade jag jouren i djurhuset. Det passet avslutade min jour för den här gången, vilket faktisgt känns rätt skönt. 
 
Igår eftermiddag fortsatte jag med läxor och annat som behövde göras, därför fanns det ingen tid över till bloggen. (-_-) Jag tycker det är tråkigt eftersom jag tycker om att blogga och uppdater, därför känns det jättetråkigt när jag inte hinner med. Men men, nu kanske jag kan komma igång lite mer igen! (^ ^)
 
Hela denna eftermiddagen har jag också tillbringat åt läxor. Det var tänkt att jag skulle läsa några kappitel i min bok som jag läser i svenskan också, men jag fastnade i en annan svenska "uppgift" vi har tills på fredag. Vi ska ha en "Komedi festival" där alla i klassen visar det klipp från youtube de tycker är roligast och sen ska vi rösta fram det roligaste. 8(^_^)8
 
Jag har suttit fast i över en timme nu och kollat på mängder av roliga klipp. Denna Japanska reklamen var nog den som fick mig att skratta mest.
 
 
 
 
Antagligen blir det detta jag kommer visa på fredag. Får hoppas att inte någon i klassen går in på min blogg och kollar i förväg bara, hihi! (a)
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Josefine

Fin blogg!
Bloglovin byte? :)

2012-11-06 @ 21:37:12
URL: http://joseffinedjur.blogg.se
Postat av: HannaH

Haha en sak som är awesome med att bo i Japan, kul reklam! ;) Såg den reklamen på TV för ett tag sen ^^

2012-11-10 @ 05:44:05
URL: http://yuki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback