Smyckes-skål

Nihao!
Jag har ännu inte lyckats få tag på några Justin Bieber biljetter. (>.<) Satt i tre och en halv timme imorse, men mitt medlemskap bara kronglar. Jag får försöka lite då och då tills det funkar, annars får jag vänta tills andra släppet på torsdag (och då ska jag vara riktigt beredd).
 
Mammas barndomsvän, Nina, och hennes två pojkar är här och hällsar på i två dagar. Så vi tjejor passade på att åka en sväng till Göksäter. Jag har länge varit på jakt efter nya ställ, skålar, askar eller liknande som jag kan lägga mina smycken, toffsar och hårspännen i. Så idag lyckades jag hitta en snygg skål/fat som jag kan lägga mina ringar och lite armband på.
 
 
 
 
Jag är riktigt nöjd med den, passar perfekt på min "smink-byrå". På bilden ser ni även ett nytt armband jag har glömt visa på bloggen. Jag köpte det när vi var i Göteborg förra veckan.
 
På Nordstan stötte jag på en trevlig figur, Becca design som satt och sålde smycken. (^ ^) Jag som länge har velat ha ett berlockarmband från henne kunde ju bara inte motstå att köpa ett, och det ångrar jag verkligen inte.
 
 
                                            Denna bilden är tagen med mobilen, därav kvaliten. (^_-)
 
 
Berlocker kan ni hitta HÄR, eller så kan ni klicka er vidare till hennes webb butik HÄR
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback