Kameler i Myckleby

Moshi Moshi!
Jag kom hem för inte så länge sen. Pågrund av det tråkiga som hände på min APL platts så blev hon tvungen att ha stängt denna veckan. Jag har därför letat upp ett annat ställe att vara på under eftermiddagarna denna veckan. Eftersom det är under eftermiddagarna kan jag få sova länge och jag har även hunnit med att baka surdegs bröd idag. (^ ^)

Men nu får jag berätta vad det är för ett roligt ställe jag är på denna veckan. Ca 10 minuter (med bilfrån där jag bor finns det en som nyligen har börjat med kamelridning. Han har inte bara kameler utan även dromedarer, åsnor, alpackor, jetter och kor. Det är där jag är under denna veckan.

Jag har fått fodra djuren och även tränat en kamel på att bli mer van vid ridning. Åsnorna fick jag också hjälpa till att passa en sadel till och testa rida dem med. Jag har alltså fått rida både kamel och åsnor idag. (^ ^) Första gången jag rider kamel i Sverige.


Bilderna är tagna med mobilen så de är inte super kvalitet.









Det var en rikgit häftig kännsla att rida kamel, de går ju i något som kallas pass-gång. Pass-gång är när de flyttar både benen på samma sida samtidigt (hoppas ni forstog det där, haha), det nästan gungar lite. Sadel behövdes inte för man satt otroligt bra mellan pucklarna.

Vi får se vad jag får göra imorgon. Kolla gärna hanns hemsida för fina kamelbilder m.m.

Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Emelie - Ponnyleague

Hej, vet du var dom har köpt sadlen till åsnorna ? :) Tacksam för svar :)

Svar: Ja, vi har köpt sadlarna på Hööks Hästsport. (^ ^)
Elin Larsson Verta

2012-09-02 @ 21:52:50
URL: http://ponnyleague.blogg.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback