Uppdatering

Hi!
Det har varit lite låg uppdatering de senaste dagarna. Detta beror helt och hållet på det fantastiska vädret som får mig att bara vilja vara utomhus (vi har ju ingen laptop). Så därför har jag inte bloggat.

I Lördags hade vi fullt upp här hemma med att baka och städa för senare hade vi släkt kalas för Elias, som ni vet fyllde 10 år i torsdags. :)

Igår (söndag) så förstörde jag mitt hår. :(
Jag läste om ett nytt recept på hårinpackning i senaste nummret av FRIDA och tänkte att jag skulle testa den för mitt hår var så torrt. Hårinpackningen bestog av banan, apelsinsaft och honung. Men när jag skulle skölja ur inpackningen så ville inte bananen lossna. Jag hade alltså håret fullt av små banan klumpar, ush! :'( Jag shamponera det 3 gånger och sen fick jag dränka det i balsam medans mamma kammade igenom hela håret.
Sen åkte vi och köpte repair shampo, balsam och inpackning som jag "kurera" håret med, och då tillslut låtsnade all banan.

Jag vet inte hur mycket hår jag har tappat när mamma försökte kamma ur det. Håret är även otroligt risigt så det är bara att beställa tid för klippning.

TESTA ALDRIG HÅRINPACKNINGAR MED BANAN!

Därimot rekomenderar jag repair serien som jag köpte, håret blir super mjukt.



LÓRÉAL paris Elvital serie. Jag köpte anti-breakage eftersom det är vad mitt hår behöver, men det finns även för färgat hår och pärlglans.

Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Ella :)

du har en jätte fin blogg :)

allt bra ? ;)

2011-06-06 @ 20:15:19
URL: http://ellaswords.blogg.se/
Postat av: Jenna

Hur fixar du så att kanterna på bilderna blir runda?



Skulle vara verkligen jätte tacksam för svar :)<3



2011-06-07 @ 07:57:05
URL: http://jennass.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback