Händelserik dag

Hej!
Ja, jag var ju hos Carro igår kväll så jag hann inte berätt hur det gick på LR-mötet. :) Så nu tänkte jag försöka sammanfatta allt som hände igår.

Det började med att jag och mamma åkte hemmifrån senare än vi hade planerat så vi visste att vi skulle bli sena. När vi satt på färgan och lyssnade på radion så blinkade radion plöttsligt till och slockna. :S Mamma försökte då starta bilen för vi misstänkte att det var bilbatteriet. Bilen startade inte så vi hade rätt. Som tur var så var färgan inte framme ännu så mamma hann springa upp till dom som kör färgan. Dom hjälpte oss att få igång bilen med ett
stort batteri dom har utifall något sånnt skulle hända. :)

Väl inne i Göteborg så skulle vi försöka hitta rätt väg till lokalen vi skulle till. Det var lättare sakt en gjort. Vi irrade omkring ett tag och var stressade eftersom mötet redan skulle ha börjat. Men sen ringde han som mamma har haft kontakt med och sa att mötet var framflyttat 1 timme pgr trafiken. Vi pustade ut och hittade till slut LR's lagerlokal. Vi tyckte det såg litet ut och nästan inga parkeringar så mamma ringde och fråga var vi skulle parkera. Då fick vi veta att vi var på fel ställe. Vi skulle vara på Radisson Hotel. Så vi fick åka vidare dit. Vi kom tillslut i tid iaf! :D

Mötet var vääldigt inspererande till att sälja LR och dom lyckas få en att aldrig mer vilja gå in i en vanlig "Bodyshop" utan beställa allt ifrån dom. Haha! Sen var det mest prisutdelningar (man kan vinna bil, resa m.m. om man säljer för mycket pengar). Det var lite långtråkigt. -.- Men kul för dom som vann.

När mötet var slut så åkte vi hem på de glashala vägarna (det tog sin tid). När vi kom hem så var det bara att kolla till sminket, ge djuren mat och sen åkte vi som sagt till Carro och hennes familj. Där stannade vi hela kvällen och myste.

Ni vet ju säkert att det regnade hela eftermiddagen igår smatidigt som det frös på. Så när vi sen skulle hem vid tolv så kunde vi inte få ut bilen för det var blank is. Vi kunde knappt gå utan fick kana fram. Vi fick ringa min farbror så fick han komma med sin fyrhjulsdrivna bil medans vi började gå ut mot stora vägen. Men vi kom iaf hem till sisst. :)




Inne på mötet. :)
(taget med mobilen, därav den dåliga kvaliten)

Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback