Nära döden...

Halloj!
Förlåt för dålig uppdaterning idag. (a)

Igår så höll mitt ena marsvin Mulle på att dö. När jag skulle gå och lägga mig så låg han bara ner i buren och var halv död. :( Jag tog såklart upp honom och hämtade mamma (hon kan endel om djur). Vi fick i honom lite vatten med hjälp av en plast spruta i munnen. Men han verkade ändå inte bli bättre så mamma sa att han kommer antagligen att dö. :'(  Efter ett tag så sa mamma att hon skulle värma lite aprikos pure och ge honom för det är fullt av vitaminer. Så vi gav honom det och la honom i en kartong med en handuk så han skulle holla sig varm. Jag gick undertiden och borsta tänderna.
När jag kom tillbaka så satt han och tvättade sig. :O Han såg genast mycket bättre ut så mamma gick och hämtade en gurkskiva. Den tugga han i sig väldigt fort! Klockan var då väldigt mycket så vi ställde ner lite vatten och la lite torrfoder till hon i lådan och hoppades att det inte bara var så att han blev bättre en kort stund och sen dör.
På morgonen när jag vaknade så vågade jag knappt titta för att jag var rädd att han skulle ligga där död. Men så hörde jag honom prata så som han brukar! Han har alltså överlevt! :D (L)

Eftersom det hände igår så vaknade vi säldigt sent. Efter en sen frukost så åkte vi direkt in till Näl för att hälsa på mormor. Hon mår mycket bättre så idag var vi ute med henne i rullstol. :)

Kom inte hem fören vid 6 nån gång och då var det dax att mata Mulle igen (vi måste vara säkra på att han får i sig ordentligt med mat). Sen har vi fixat hagen till Dökkvi som vi tog hem igår. Så jag har inte kunnat blogga fören nu.

Kram på er <3



Här är mina små pluttar <3
Mulle är den lilla länst bort :) <3

Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback