Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Small little eyes

Moshi Moshi!
Helgen har gått bra och jag jobbade igår med. Det var lite lugnare tempo vilket var rätt skönt efter att ha haft mycket att göra på lördagen. Jag gillar kontrasterna, det är roligt när det är fullt ös men samtidigt är det skönt med lugnare dagar också. (✿◠‿◠) Så länge gästerna har en bra dag på Liseberg är jag glad. 
 
 
Här är lite bilder ifrån helgen. 
 
 
 
 
 
 
Smakprovning på Happy Vegan, yum! 
Jag kunde inte låta bli att köpa en Cocobella (chocolate & coconut).
Den var ljuvligt god (godare än nutella) och inte massor av konstiga ingredienser.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag vaknade jag uvilad strax innan alarmet. Jag hade ställt klockan då jag och hjärtat hade skype-date imorse. Vi kunde inte låta bli att börja prata planer om vad vi ska göra när han kommer hit, hihi. Det är så mycket jag vill visa och vi ska lyckas klämma in det på en kortare tid. Men bara att han kommer är mer värt än allt annat, sen får vi se vad vi hittar på och hinner med. 
 
Något annat roligt som hänt är att kattungarna har börjat öppna ögonen. En har öppnat ganska mycket, den andra har öppnat lite mindre och den tredje ser man bara några små springor i ögonvrån. Då dröjer det inte länge innan de börjar ta sig upp på stapliga små ben. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊ De är så söta och Smulan är gosigare än gosigast! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Annars har jag bara tagit det lugnt idag och har bland annat fått satt på en tvätt. Än så länge håller jag mig i fas med tvättandet, jag tycker inte om när tvättkorgarna blir överfulla hihi! (๑>ᴗ<๑) Jag har också kokat en ny omgång med anko, denna blev t.o.m. bättre än den förra. Jag använde hälften rårörsocker och hälften vanligt strösocker denna gången och det blev så gott. (๑✧◡✧๑) Jag lät det även koka lite längre så det blev krämigare och godare. Yummy!
 
 
 
Nu ska jag åka en sväng till affären, jag är sugen på bakad sötpotatis till middag.
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback