Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Journey to long healthy hair

Hej!
Nu har jag äntligen fått klippt mitt hår. Ni som följer bloggen känner till att jag tänkt klippa bort det slitna av mitt hår. Efter alla blekningar jag gjorde förra året och sen alla färgningar har håret slitits ut och även gått av på vissa ställen. När mammas kompis Anna vär här och klippte topparna på mig för ett par veckor sedan pratade vi om att klippa av allt. När jag fått smälta det kändes det som det rätta för att sen kunna ta hand om håret och låta det växa ut på nytt, hälsosammare och finare. Så nu är det gjort och jag tycker inte det ser så dumt ut ändå. Detta ska jag nog kunna stå ut med tills håret börjat växa sig längre igen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Tack Anna! ♡
 
 
 
 
 
 
Vad tycker ni??
 
 
 
Vi har gjort upp en liten plan ihop och kommer klippa topparna mer regelbundet. Efter bara ett par månader kommer Anna även kunna klippa till en bättre frisyr, för då borde det avslitna håret ha hunnit växa ikapp resten. ( ◠‿◠ )
 
 
Efter klippningen åkte jag hem och åt lunch innan jag åkte iväg igen. Först blev det apoteket. Jag har fått dumma "stress-munsår" i mungiporna. Ett av munsåren har jag haft i över en vecka nu och det är inget roligt, igår började det dyka upp ett i den andra mungipan också. Därför åkte jag och köpte B12 vitaminer som brukar hjälpa pluss en salva med zink (läkande) som jag kan ha under nätterna. De var väldigt snälla och hjälpsamma och hjälpte mig kolla ingredienser så det inte innehöll några animalier. (^   ^) 
 
När jag var klar där åkte jag till affären och sen vidare till Göksäter för att köpa en skohylla. Nu är jag hemma och är vädligt trött efter allt åkande hit och dit idag. Men imorgon börjar jag jobbar igen och är inte ledig förrän tisdag nästa vecka så det var skönt att få allt detta gjort. 
 
 
 
Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag ska åka och hämta Erik vid färgan. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback