Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

No sleep

Hi!
Det blev inte mycket sömn för mig inatt. Pappa har fått magsjuka, stackarn, och det är den ända fobin jag någonsin haft; när andra människor kräks. Så jag har legat vaken, fingrarna i öronen och hackat tänder för att slippa höra.
Några timmar lyckades jag sova, men inte mycket. (>   <)
 
Pappa mår bra nu, han är bara väldigt utmattad och har sovit nästan hela dagen. På morgonpromenaden med Keyla mötte vi en älg, vilket gjorde mig väldigt glad. De är så vackra, jag förstår varför de kallas skogens konung. De är så stora men ändå rör de sig så smidigt och tyst genom skogen. 
 
 
 
 
Den var långt borta och bilden är väldigt in-zoomad därför är kvaliten inte så bra. 
 
 
 
 
 
Mitt på dagen har jag varit på Torp Köpcentrum och uträttat lite ärenden. Jag mådde skit innan jag åkte men att få komma iväg gjorde att jag piggnade till. ( ◠‿◠ ) Det var faktiskt rätt skönt att komma iväg en stund. När jag kom hem hade jag mer energi så efter att jag fixat med lite presenter och annat till världens bästa Caroline som fyller år idag gick jag och Keyla på en till promenad i solen. Härligt! 
 
 
 
 
Snödropparna har börjat titta fram, första vårtecknet!
 
 
 
 
Sen har jag fortsatt med att ta det lugnt och ordna med lite olika saker på datorn som jag behövde fått gjort. Mycket mer har jag inte gjort idag och mer kommer jag nog inte orka. Kanske jag kan få sova inatt, haha! Jag börjar bli trött på den här jetlagen. Men det går frammåt och att tampas med jetlag hade jag gjort flera gånger om för att få göra resan till Nya Zeeland igen. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback