Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Vegan Midsummer

Glad Midsommar!
Jag vaknade innan larmet imorse och var rätt pigg så jag var uppe rätt tidigt. Jag kunde därför göra mig iordning i lugn och ro och sen äta frukost med Limes innan hen åkte till jobbet. Det tog inte lång tid efter det som jag åkte jag med. Första stoppet var Göteborg då jag skulle förbi Happy Vegan och köpa vegansk sill/aubergine sill. (◠‿◠✿)
 
Jag stannade även till på Elgiganten då min mobil igår bestämmde sig för att gå i pansion. Den startar om sig hela tiden, är super varm och slutar svara helt. Därför har jag den avstängd och vill jag ringa någon kan jag göra det om jag gör det direkt när jag satt på den, sen slutar den fungera efter ett litet tag så man får fatta sig kort. Elgiganten hade dock ingen av de mobilerna jag tittat på hemma för tillfället så det blev ingen ny mobil idag. Jag gör ett nytt försök på söndag innan jobbet. Jag åkte sen vidare mot Varberg där mamma och pappa är på en camping just nu. 
 
 
 
 
Istället för blomsterkrans fick det bli blomsteröron idag, hihi!
 
 
 
 
 
På campingen hade de börjat med middagen så jag la fram mitt jag hade med mig. Sen gick vi alla över till Leif, Cissi och Victor (min farbror, hans fru och min kusin) där vi åt en midsommar middag tillsammans. Även släktingar på Cissis sida var där, som hennes bror och hans fru. Det var kul att träffa alla igen och trevligt att få fira med dem. 
 
 
 
 
Yum!
 
 
 
Min tallrik bestod av Tofurky Tempeh Bacon, Tofurky Oven Roasted Turkey Style Slices, Astrid & Apornas Rost Veef, MozzaRisella (vegansk mozzarella), iMat Fraiche med hackad gräslök, Senapssill, Skärgårdssill och Örtsill.
 
 
 
 
 
Efterrätt blev Daiya Key Lime Cheesecake med Svenska Jordgubbar!
 
 
 
Detta var så gott och jag saknade verkligen ingenting av den midsommar mat jag ätit under min uppväxt. Vegansk mat är bara bäst! 
 
Efter att ha fått smälta efterrätten en stund var det dags för mig att bege mig hemmåt. Så jag kramade om mamma och pappa och sa hejdå till allihopa. Nu sitter jag uppkrupen i soffan och ska strax gå och lägga mig. Jag är trött och imorgon ska jag äntligen få komma tillbaka till jobbet. Jag hoppas att allt ska gå bra, att köra bil idag har gjort att jag är väldigt öm i baken. Men det kommer säkert gå över! (^   ^,)
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback