Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Packing in the Sun

Moshi Moshi!
Jag har sovit lika bra inatt, allt går åt rätt håll. Idag har jag även klarat mig utan några värktabletter, yay!! Det gör fortfarande ont om jag sitter på fel sätt eller sitter ner för länge, så för att t.ex. kunna köra bil kommer jag få ta värktabletter, men så länge jag är hemma klarar jag mig utan. ( ◠‿◠ )
 
Imorse gick jag upp och duschade innan jag satte mig och skypade med mitt hjärta. Jag vet att jag säger det varje gång, men han är verkligen bäst och jag är världens lyckligaste som har fått träffa honom och har honom i mitt liv.  Ett liv utan honom känns otänkbart. Nu när jag bara går hemma kommer den där fruktansvärda saknaden krypande. Därför försöker jag hålla mig sysselsatt. Det är inte många dagar kvar heller innan jag får jobba igen, yay! (*^▽^*) Jag saknar Liseberg och alla mina härliga arbetskamrater. 
 
Det jag pysslat med idag är att packa då jag imorgon flyttar till min underbara vän Limes (ni känner hen som Linnea, men hen byter namn till Limes så hedanefter kommer jag använda det namnet istället). Det ska bli jätteroligt och så mycket smidigare när jag jobbar. Hen bor inte lika långt ifrån Göteborg och det kommer bli lättare att pendla in med buss så jag slipper oroa mig för parkering nu under högsäsongen. (^   _   ^) När jag inte packat har jag börjat stryka och sy på tygmärken på en gammal jeans jacka. Tanken är att jag ska fylla den med Disney märken.
 
 
På eftermiddagen kände jag att jag behövde komma ut en sväng, så jag och Keyla tog en promenad i skogen. Det är så härligt ute nu och så vackert!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag kom tillbaka började jag med maten. Jag hade redan plockat fram lite vegme tacofärs och bönor ur frysen så ikväll blev det en taco bowl med lite av varje vi hade hemma. Gott blev det!
 
 
 
 
Sallad, gurka, tomat, avokado, champinjoner, vegme tacofärs stekt med rödlök och blandade bönor, banan, iMat Fraiche, mango chutney och sriracha mayo!
 
 
 
 
Nu ska jag gå och packa lite till innan jag sätter på mitt kvälls-te och slår mig ner i soffan en stund. Jag ska försöka åka hyfsat i tid imorgon då det är lite saker på schemat. Och vad roligt det ska bli att få komma hem till Limes!
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback