Moving in "Party"

Moshi Moshi!
Jag har jobbat på på Liseberg, vilket har varit så roligt. Eftersom säsongen börjat finns det alltid saker att göra och det kommer en hel del folk. Det är så härligt och man blir så glad när man ser alla gästerna i parken som har roligt! Liseberg är verkligen en super kul platts att jobba på!(*⌒ヮ⌒*)Särskilt när man har så underbara arbetskamrater. 
 
 
Igår var jag dock ledig, vilket var rätt skönt det med. Man behöver sina lediga dagar för att orka med. (^  ^, ) Så jag började dagen med att skypa med mitt hjärta. Det var så lika underbart som alltid att få prata med honom, avståndet känns mindre. Men senare under dagen kommer saknaden krypandes igen. Men snart får vi vara tillsammans igen. 
 
Vi hade även en liten "inflyttningsfest" med gänget från Dingle igår. Det var jag och Limes såklart och sen kom Desirée och Evelina. Vi hade super mysigt tillsammans, lagade mat, pratade, umgicks och gjorde senare en super smarrig dessert. Självklart var allt veganskt och väldigt omtyckt! (^  _  -)
 
 
 
 
Crispy Oumph Nuggets (recept från Petra Cavini, ni hittar det här), hemmagjord hummus, ris och virgin mojitos.
 
 
 
 
Nuggetsen var så enkla att göra och sååå goda! Detta kommer jag göra fler gånger. 
 
 
 
 
Efterrätt med inspiration från facebook gruppen Vad lagar du för veganmat idag?;
Smördegsplattor fyllda med jordnötssmör och chokladkräm, toppade med riven Tony's Chocolonely Dark Chocolate Almond Seasalt och till det ugnsrostade jordgubbar och Oatly's glass med jordgubbssmak . Yum!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi hade en jättemysig kväll och det var så kul att se alla igen. Det var även skönt att kunna lägga sig lite tidigare så jag kunde läsa. (◕‿◕✿) 
 
 
Jag är ledig idag med så jag har haft en härlig sovmorgon. Sen åt jag en lugn frukost med Limes innan hen var tvungen att åka eftersom hen hade ett ärende att göra innan jobbet. Jag sitter nu och tar det lugnt, ska försöka föra över lite mer saker till den nya mobilen. Annars har jag lyckats få över nästan allt och jag känner mig väldigt nöjd. Den är verkligen jättebra! Senare i eftermiddag ska jag åke hem en sväng till Orust då jag ska hämta lite saker och pappa behöver fixa en lampa på bilen (det är så lyxigt att ha en pappa som kan fixa allting). 
 
Det blir inte så mycket uppdaterande på bloggen nu när jag jobbet igen och det är för att jag ofta kommer hem sent och då bara gå direkt och lägger mig. Men jag ska försöka skicka iväg några korta uppdateringar om vad som händer under dagarna. (◠‿◠✿) Och titta gärna förbi Mackasinet eller Plättlagat när ni är på Liseberg för att säga hej. Snart kommer även Sjöboden öppna där vi ska sälja glass, så roligt!
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback