Getting Better

Hello!
Jag mådde inte alls bra igår, därför bloggade jag inte. Jag hade bara klagat ändå eftersom jag mådde konstant illa och hade även haft svårt att sova p.g.a. illamående. Jag testade därför att inte ta lika många mediciner (jag är ju inte alls van vid att ta mediciner, jag tar dem ytterst sällan och undviker det alltid till det sista) eftersom min kropp inte är van vid det. Det hjälpte! Illamåendet blev bättre, nu äter jag bara en ibuprofen vid behov istället för max dos av Alvedon. (^   ^,)
 
Idag har jag därför mått mycket bättre och sovit som en liten prinsessa. Jag kunde äta frukost som vanligt och dricka kaffe (jag drack inte äns kaffe(!) igår då jag bara ville kräkas vid tanken). Det var så skönt att kunna gå tillbaka till mina rutiner och känna mig som mig själv igen. Självklart är det ömt vid såret och jag tvättar det morgon och kväll, men det är ingenting mot hur ont jag hade innan.
Så allt går bara frammåt! 
 
 
Det jag gjort större delen av dagen är att sy på en spets på en korsett jag köpte second hand för några månader sedan. Jag gillade korsetten när jag köpte den men tyckte att det behövdes lite spets över själva knäppningen, och det är ju lätt fixat. Nu är den så söt, precis som jag ville ha den! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag fick en roligt paket idag också. Jag var med i en tävling när jag var på Vegomässan i Stockholm. Tävlingen hölls av Inika Organic Sweden. Inika är ett ekologiskt smink av hög kvalitet som också är veganskt och cruelty free! Jag blev kär i deras produkter på mässan och kom därför hem med både ögonskuggor och läppstift. Jag hade sen turen att vinna deras tävling!! Så idag kom mina produkter, och jag är så glad!!!! o(*⌒ヮ⌒*)o
 
 
 
 
 
 
Creme Eye Shadow, Lip Tint och en överraskning; Lip & Cheek Cream! 
 
 
 
Man blir alltid lika glad över sådanna små saker och ännu gladare blev jag för den extra gåvan, Lip & Cheek Cream, som är en produkt jag varit nyfiken på. Yay! 
 
 
 
På eftermiddagen tog jag en promenad med Keyla i skogen. Vad otroligt härligt det var. Jag tror jag ska ta det lite lugnt och gå promenader som inte är för långe eller för påfrestande då det kändes i såret, men detta klarade jag av bra och det var så skönt att få komma ut! Det tyckte Keyla också. (◠‿◠✿)
 
 
 
 
 Denna granen luktade väldigt gott!
 
 
 
 
Sisst måste jag även lägga upp bild på min fantastiska middag jag lyckades skapa! Jag blev ju helt såld på Delivores Västkust korv jag åt i Stockholm och tyckte att jag borde kunna återskapa den själv hemma, så som jag minns att en västkust ska smaka (jag är ju ändå uppväxt här på västkusten). Och jag lyckades så bra!!! (๑✧◡✧๑) Goodstores korvar gjorde sitt också kan jag säga, de är så goda!
 
 
 
 
Hemmagjort korvbröd med recept från Mekto Ganics bok "Baka Vego", Goodstores korv, potatismos gjort på mandelpotatis, skagen-/västkuströra baserat på Mattias Kristianssons recept på skagenröra ut boken "Vegomenyer" (jag använde det som grund och gjorde den mer västkust-lik), bostongurka och rostad lök.
 
 
 
Självklart måste man toppa allt med ketchup och senap, hihi!
Yum!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
Nu är jag mätt och go! Strax blir det en kopp te i soffan innan läggdags. (^  _  ^) Vad skönt det är att allt börjar gå åt rätt håll igen. Snart är jag tillbaka och jobbar igen med nya friska tag!
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Dess

Vilken söt hund du har!

Svar: Tack! :)
Elin Larsson Verta

2017-06-21 @ 18:46:04
URL: http://desslivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback