Can't Live Without Them

Hej!
Jag har varit ledig idag och ändå vaknade jag vid åtta. (- _ -')  Jag var jättetrött så jag låg kvar i sängen till tio, utan att kunna somna om, innan jag lyckades hasa mig upp. Sen vaknade jag till med en härlig lång dusch då jag verkligen tog hand om hela kroppen efteråt. Vad det hjälper när man känner sig ren, mjuk och luktar gått. (^  ^,) 
 
Efter att ha ätit frukost och hängt ut en tvätt på tork åkte jag hem mot Orust för att hälsa på familjen. Eftersom jag inte hann att träffa pappa mycket förra veckan sa jag att jag kunde komma denna veckan med. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vad mysigt det var att se alla, särskillt alla mina små pälsklädda familjemedlemmar.  Jag saknar dem något otroligt ibland!
 
 
 
Lilla söta Tuffsan!
 
 
 
 
Keyla var så glad över att jag kom hem och lämnade inte min sida en sekund! Mitt lilla hjärta!
 
 
 
 
 
Keyla, Tuffsan och Smulan kommer bra överräns nu så vi kan ha dörren öppen till tvättstugan (där kattluckan finns och katterna brukar vara).
 
 
 
 
Mor och Dotter, så fina de är!
 
 
 
 
 
Lunchen blev Lovice Lingon glass med MASSOR av blåbär mamma hade plockat. Yum!! ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
Det var såklart mysigt att se resten av familjen också, den mänskliga delen. (^ _ -) Min underbara moster fyller år idag så jag ringde henne och gratulerade. Det var sååå länge sedan jag pratade med henne så det var så härligt att få prata. Jag saknar henne, vi har alltid haft en bra relation och hon betyder väldigt mycket för mig. Men tyvärr har hon varit mycket sjuk vilket gjort att vi inte ses så ofta som man kanske hade önskat. Men idag fick jag pratat med henne och det var så härligt! Jag älskar dig moster! ♡
 
 
Sen blev det grillning med familjen. Jag provade Kung Markattas nyaste tofu, "Tofubiff", som redan är smaksatt och redo för grillen. Denna var med rödbetssmak, väldigt god att grilla! Jag använde den som burgare, men skulle även ha kunnat äta den rakt av med goda tillbehör. I looove tofu!
 
 
 
Hemmagjort bröd med recept från Mekto Ganics bok "Baka Vego", Kung Markattas Tofubiff Rödbeta, min hemmagjorda ost, inlagda rödbetor (för man kan aldrig få för mycket rödbetor, hihi), gurka, tomat och alfa alfa groddar. Mumms! 
Vem har sagt att vegansk mat är tråkig? (^   ^,) 
 
 
 
Det var mysigt att få grilla och äta med familjen på altanen. Sen var det dock dags för mig att bege mig hemmåt igen, mot mitt tillfälliga hem i Kungälv. (✿◠‿◠) Hemma mötte jag Limes som kommit hem från jobbet. Vi har pratat lite, plockat bär tillsammans till frukosten och jag har hämtat in kläderna som hängt på tork under dagen. Nu ska jag strax göra mig iordning och lägga mig i sängen och läsa. Jag saknar att läsa under vardagarna då jag jobbar. Men idag och imorgon ska jag passa på att läsa! 
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback