Rytmus Jul

Hi!
Jag hade en lugn morgon här hemma och pratade en stund med bästaste Caroline. Vad skulle jag göra utan henne, hon är verkligen som en familjemedlem för mig. ♡ Du är värd det bästa vännen min! 
 
Men sen var det dags för mig att göra mig iordning och åka på intervju på förskolan närmast där jag bor, samma förskola jag gått på när jag var liten. Jag har ansökt om att få bli vikarie hos dem. Allt gick super och jag har redan blivit bokad hela nästa vecka! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det känns helt underbart, jag har fått mer jobb och behöver inte gå och tänka så mycket på det innan jag reser. Tjohooo!!!ヾ(*⌒ヮ⌒*)ゞ Detta året har hittills bara fört gott med sig och jag hoppas det kan fortsätta i samma riktning. 
 
När jag kom hem lyckades jag med ännu ett uppdrag; lägga in de rena kläderna i garderoben som redan är fylld till bredden, hihi! (๑>ᴗ<๑) Ja, jag gillar kläder och har kanske en hel del. Men det gör också att jag inte behöver köpa så mycket nytt nu när jag försöker spara pengar (även om man allt blir sugen på att shoppa ibland). Men jag har så det räcker och blir över. (^  _  -)
 
 
Jag har ingen rolig bild idag så jag har suttit och redigerat videon från konsterten, Rytmus Jul, Erik hade med sin skola strax innan jul. De är så duktiga så att jag satt och fick rysningar, igen, medan jag redigerade. Videon blev dock lite lång då jag inte förmådde klippa ner de olika låtarna allt för mycket, de är ju för bra för att klippas bort från. Lyssna och njut! (*´╰╯`๓)♬
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback