Put a lace on it

Hi!
Det var inget jobb för mig idag (även om de ringt från flera ställen) eftersom jag varit på intervju om att vara vikarie i
Stenungsunds kommun. (^  _  ^) Allting gick bara bra förutom att de sa att vi måste även gå på en introduktion/utbildning en dag där då några utbildade barnskötare berättar om hur jobbet ser ut (ingen har blivit informerad om detta innan vilket jag tycker var lite dumt). Eftersom jag i princip redan är uppbokad tills jag åker till Nya Zeeland så fanns det ingen tid som funkade för mig. Jag fick helt enkelt meddela att jag är hemma igen 1 Mars. Man kan säga att jag har jobb så det räcker och blir över just nu och det verkar inte som det kommer bli några som helst problem när jag kommer hem heller. (^    ^) Lyx problem!
 
 
Efter intervjun hade jag äntligen tid att gå lite ärenden som behövde göras. När jag sen kom hem satte jag mig och nålade fast en spetskant på en klänning jag fått av mammas kompis. Den blir jättesöt, spetsen ger den det där lilla extra som blir precis i min stil. 
 
 
 
 
 
Tänk att något så enkelt kan lyfta fram ett plagg så mycket.
Ni kommer få se bilder på hur det blir när jag använder klänningen.
 
 
 
 
 
Sen har jag inte gjort så mycket mer än att laga middag och ta det lugnt. Mamma kom hem ganska sent med symaskinen, som vi turas om att ha tillsammans med mormor och morfar, därför sydde jag inte fast spetsen idag.
 
Nu är jag redan jättetrött men ska hålla mig vaken ett tag till innan jag kryper ner i sängen. Imorgon blir det en lååång dag med fullspäckat schema, men det ska nog gå bra. Mer om det får ni höra antingen imorgon eller på torsdag beroende på om jag hinner
blogga något imorgon. (^  _  -)
 
 
 
Kram på er 💖
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback