Peppar-Cookies

Hello!
Jag har haft min första date för iår, och ni kan ju gissa med vem? (^ _ -) Skype-date med Tim! ♡ Vad härligt det var att få prata med honom och redan nu börja prata om vad vi kan göra när jag kommer. Det ska bli såååå roligt! Jag ska även passa på att besöka andra vänner på Nya Zeeland när jag är där. Och att det är sommar är ju inte helt fel heller. 
 
Efter en sen frukost satte jag mig och sökte lite jobb. Jag ringde även upp ett dagis här på Orust om att bli vikarie så jag ska på intervju redan imorgon. Nu håller jag tummarna för att det ska gå bra så jag kan få lite timmar innan jag åker. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Efter att sen ha städat i köket satte jag mig och tog det lite lugnt vid TV:n en stund medan jag åt lunch. 
 
På eftermiddagen satte jag sen igång med att baka pepparkakor, hihi! Vem säger att man bara kan äta pepparkakor i December/innan jul? Jag har min hemmagjorda deg kvar i kylen så det är bara att baka när man känner för det. Men jul-formarna fick ligga kvar i lådan, det blev lite andra roliga former istället. 
 
 
 
 
Detta är bara de första två plåtarna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad gott det var med nybakta pepparkakor! 
 
 
Nu blir det en lugn kväll. Kanske jag ska värma lite glögg till pepparkakorna, hihi! (๑>◡<๑) Jag har då inte fått nog än av julens alla underbara smaker! 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback