Painting with Beethoven

Hi!
Jag har varit och jobbat en stund idag, jag skulle ju till "min-avdelning" (den avdelning jag började vara vikarie på och som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta). Jag trivs på de flesta ställen, men barnen här är helt underbara. När jag kommer möts jag alltid av massor av kramar och glada ansikten när de hör att jag ska var hos dem. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊ Jag fick till och med höra ett "neeeej" när jag berättade att jag kommer vara borta lite längre eftersom jag ska åka till Nya Zeeland. Men jag förklarade att jag kommer tillbaka till dem och då tyckte de att det kändes bättre. Härliga ungar! ♡
 
 
De äldre barnen hade idrott på förmiddagen så vi hade inte så många kvar. Vi passade på att måla lite med både händer och penslar medan vi lyssnade till Beethoven. Barnen var så duktiga och blev lugna, lyssnade på musiken och hade roligt med färgen. ( ◠‿◠ ) Det var så jag blev sugen på att kladda lite jag med, hihi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen var det roligt att tvätta av all färgen från händerna också, de var så duktiga och nogranna så! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var verkligen en mysig morgon. Tyvärr har dock min förkylning blivit värre och efter lunch kände jag att jag inte skulle fixa hela dagen (de hade skickat sms på morgonen och bett mig stanna längre, annars hade jag ju haft kort dag). Så jag fick medela avdelningen där jag skulle vara imorgon att jag inte kommer då heller och åka hem. Så jag blir hemma i två dagar nu och ska kurera mig, sen får vi se hur det blir resten av veckan. Det var tråkigt eftersom jag var så glad över att jobba på "min-avdelning", men det kommer ju fler tillfällen och dagar. De har redan bokat mig för när jag kommer hem i mars och april. (^  _  -) 
 
Hemma har jag tagit det lugnt på soffan. Jag fick äntligen sett klart Star Wars VI så nu kan jag börja med I, II och III. (^   ^,) Men jag blir lätt uttråkad så när filmen var klar satte jag mig och dammade av min handbaggage-väska och har ställt iordning den och packat ner lite små saker. Jag har även fått sorterat upp mina smycken och packat ner de jag ska ha med mig. Efter det var jag slut och la mig på soffan igen. (๑>ᴗ<๑)
 
 
Jag ska se till och verkligen sova ut inatt så jag kan bli av med denna förkylningen, jag vill ju tillbaka till förskolan och jobba innan jag åker. Det blir örtte och ingefära för mig!
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Kattis

Vad mysigt att måla och lyssna på klassisk musik tillsammans, kan tänka mig att det är populärt hos barnen!:) Krya på dig!!

2017-01-31 @ 18:31:03
URL: http://stellaefoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback