Valentine Foodie

Moshi Moshi!
Jag tror ni kanske förstår varför jag inte skrev något igår, det var ju alla hjärtans dag och jag ville inte spendera den tiden vid datorn. (๑>ᴗ<๑) Hjärtat åkte till jobbet på morgonen så jag var ensam hemma med katterna. Men jag hade inte tråkigt för det, jag stod i köket nästan hela dagen. Det var två gånger jag gick på promenad, annars tog jag bara paus för att äta. Jag fixade så att allt var färdigt tills hjärtat kom hem från jobbet så vi kunde ha lite mys tillsammans. 
 
 
 
 
Rosa Veganska Vårrullar
(de var mer rosa än de är på bilden)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Veganska Kärleksmumms-muffins
 
 
 
Mycket mer än så gjorde vi inte. Alla hjärtans dag är ju bara en dag, jag tycker man ska visa uppskattning och kärlek 365 dagar om året. Sen kan man hitta på något extra imellanåt, men det behöver inte vara just på en dag. Jag och hjärtat får iaf spendera den här tiden ihop och vi tar vara på varje minut. Bara att få vara tillsammans är mer än vad jag kunde önska. ♡ Jag älskar honom!
 
 
 
 
Idag hade jag en riktigt skön, lat morgon innan jag tog en lång härlig dusch. (๑ᴖ◡ᴖ๑) På förmiddagen tvättade jag även våra sängkläder så det rena och härliga nu till kvällen. Sen gjorde jag mig iordning och promenerade iväg. Första stoppet blev Save Mart (second hand kläder) där jag gick länge och kollade igenom alla kläder. Jag fyndade två nya klänningar så jag är super nöjd. (◠‿◠✿) Sen bar det av till en frukt och grönsaksaffär och efter det mataffären. Det var skönt att promenera runt hela dagen i solen. 
 
Hemma har jag sen förberett middagen och tagit det lugnt. 
 
 
 
Dagens Elin
 
 
 
Nytt linne från Save Mart (köpt häromdagen)
Bälte från nätet (minns inte vilken sida)
Cardigan från Mary Rose
 
 
 
 
Nu är hjärtat hemma och vi har precis ätit middag. Jag testade ett recept från Vegomagasinet nr. 3 2014 på Ölmarinerade Tofubelloburgare. Jag bytte dock ut tillbehören och gjorde en egen variant; Hello Kitty Tekakorna från igår, kål & babyspenat, gurka, karameliser lök, rödbetshummusen jag gjorde igår, ketchup och alfa alfa groddar (och såklart själva tofun och portabellsvamparna). Det var väldigt gott, så gott att vi mummsade i oss allt innan jag kom ihåg att ta kort hihi!
 
Nu ska jag gå och hämta lite efterrätt, hihi! (^    ^) Vi har kvar Kärleksmumms-muffins från igår med. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback