the Big City

Kia Ora!
Hjärtat vaknade ganska tidigt imorse vilket fick mig att vakna också. Och man tackar ju inte nej till kaffe på sängen direkt. hihi! Vi satt ändå kvar i sängen ett bra tag och bara tog det lugnt. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vad det är härligt när hjärtat är ledig!
 
Vi gjorde oss sedan iordning och åkte till Wellington för lite shopping och annat kul. Vi hade en paus mitt på dagen, med öl och juice, vid hamnen igen. Det var inte lika soligt idag så de hade inte ute sacko-säckarna, men vi satte oss ute i gräset iaf då solen tittade fram och det var rätt härligt ute. 
 
 
 
 
 
 
Det är verkligen jättemysigt att sitta där tillsammans. 
 
 
 
 
Det finns inte så mycket att berätta mer än att vi haft en underbar dag tillsammans. Vi avslutade med att köpa med oss pizza som vi stannade och åt påvägen vid ett picknick ställe. (✿◠‿◠) Mumms! 
 
 
Nu är vi hemma igen, trötta men nöjda med dagen. Jag önskar verkligen jag hade fler dagar kvar med mitt hjärta, men det är inte långt kvar nu tills jag flyger hem till Sverige. Jag är ändå så glad för den tiden jag fått och för den tiden jag har kvar. Jag njuter av varje sekund. ♡
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback