Rain, Wind & Sunshine

Hi!
Som ni kan se på rubriken har det varit det typiska Nya Zeeländska "fyra-årstider-på-en-dag-vädret" här idag, hihi! Vi låg kvar i sängen läääänge och bara drog oss imorse. Det var härligt eftersom vi var uppe rätt sent igår. Jag lyckades få hjärtat att se Fifty Shades of Grey och han tyckte faktiskt att den inte var så dålig trotts allt. När den var slut var det första han sa; nu måste jag ju se nästa film också. Det var det jag hoppades på, hihi! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
När vi både lyckats ta oss upp och ätit frukost tog vi en sväng in till Levin centrum. Vi handlade lite matvaror och åkte till några olika second hand affärer; bland annat min favorit affär Save Mart som har massor av second hand kläder billigt. (✿◠‿◠) Jag hittade ett nytt gulligt linne. 
 
 
När vi kom hem började jag göra middagen. Eftersom vi åt frukost så sent kändes det onödigt att äta lunch så istället fick det bli en tidig middag. Det blev Rostad Teriyaki-svamp med Broccoli Soba Nudlar, yum! Allt veganskt såklart. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vad roligt det är att laga mat igen när det inte bara är jag som äter det. Och hjärtat uppskattar det han med. ♡ Även om jag alltid tycker om att laga vegansk mat är det roligare att ha någon att dela det med eller att laga maten till.
 
 
Nu kommer vi ha en fortsatt lugn eftermiddag. Imorgon är det vardag för hjärtat igen vilket betyder att jag har en dag hemma. Det är också alla hjärtans dag imorgon så jag har tänkt förbereda lite mys till kvällen när han kommer hem. (^    ^) Mycket mer tänker vi faktiskt inte göra, bara att vi är i samma land och kan få vara tillsammans räcker gott och väl. Sen kommer fler dagar då vi kan hitta på saker. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback