Medieval Market

Hello!
Ännu en dag då jag vaknar bredvid mitt hjärta och ute strålar solen från en klarblå himmel. Eller ja, inte direkt när jag vaknade. Jag vaknade strax innan fem på morgonen både igår och idag och lyckas inte somna om. (๑>ᴗ<๑) Därför hade solen inte gått upp, men när hjärtats alarm väl ringde och jag slutade försöka somna om då strålade solen. (๑ᴖ◡ᴖ๑) 
 
Det är medeltidsmarknad idag i Levin så jag gjorde mig iordning och promenerade bort till där marknaden hölls. Jag var på samma marknad för nästan ett år sedan med Josefin (läs om det här) så jag visste lite av vad jag hade att förvänta mig. (^   ^,) Det var ungefär likadant, några nya marknadsstånd hade kommit men det fanns även många jag kände igen. Precis som förra gången var det inte jättemycket medeltids-grejer utan bara några små saker här och där. Men det var mysigt att gå runt där, även om jag saknar Josefin, i solen och titta på allt. (✿◠‿◠)
 
 
 
 
 
 
 
 
Träffa den svarta riddaren med pil och båge. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Påvägen hem stannade jag för att köpa en kall juice och kattmat. Nu är jag hemma igen och tar det lugnt inne i skuggan. Jag har början till en solbränna efter att ha gått ute hela förmiddagen (utan solkräm, hihi) så därför försöker jag hålla mig borta från solen lite. Jag brukar inte bränna mig så lätt därför brukar jag inte smörja in mer än tatueringarna. Men nu har jag smörjt in mig så oroa er inte. (^  _  -)
 
 
 
Här kommer några bilder på lilla jag idag:
 
 
 
 
 
 
Jeff ville också vara med.♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ikväll är det en "lykt-festival" (Lantern Festival) i Wellington och det är även natt-marknad. De kommer tända upp hela Cuba Street med mer än 600 handjgorda lyktor. Det låter jättefint så vi har planerat att åka dit när älsklingen kommer hem från jobbet, om han inte är allt för trött. Imorgon börjar hans helg (han är alltid ledig söndag-måndag) så det gör inget om det blir lite sent ikväll. 
 
Nu ska jag gå ut och sätta mig i skuggan och läsa. (^    ^)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback