Fifty Shades Darker

Hi!
Jag och hjärtat hade sovmorgon imorse. Jag vaknade först men låg kvar och drog mig länge innan jag fixade kaffe till oss båda och serverade älsklingen på sängen. (^  _  ^) När vi vaknat och gjort oss iordning i lugn och ro åkte vi in till centrum för att gå på bio. Vi gick till mig favorit biograf, Focal Point Cinnema, där man sitter i mysiga soffor. Filmen vi såg var Fifty Shades Darker. Den är verkligen jättebra, jag har ju läst böckerna så jag visste vad som skulle hända. Men jag tycker de har lyckats med filmen. 
 
När vi kom ut sken solen och det var riktigt varmt ute. Vi gjorde några korta ärenden och åkte sen hem. Hjärtat klippte gräset medan jag gjorde rårakor på kumara (Nya Zeeländsk sötpotatis) och tempeh bacon till sen lunch/middag. Tempehn har legat i marinad i kylen i ett dygn och smakade så gott! Recept från Vegomagasinet. Sen har jag även slängt ihop ett bakpulverbröd, med russin och aprikoser i, som jag tog ut ur ugnen för en liten stund sedan. Yum!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ligger vi båda i sängen med fläkten på. Det har varit närmare 30 grader ute, så härligt!! o(^▽^)o Jag tror inte det händer så mycket mer intressant idag, vi har en lugn kväll tillsammans.
 
 
 
Kram på er 💖
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback