Change of Plans

Kia Ora!
Jag skulle åkt och hälsat på Geoff, Anette och Caelan (familjen jag jobbade som au pair hos i ett år) idag så jag var uppe tidigt och gjorde mig iordning för att åka med hjärtat till jobbet. Sen kunde jag använda bilen. Men eftersom vi bestämmt att jag inte skulle komma förrän på eftermiddagen hade jag förmiddagen inne i Palmerston North. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Vad härligt det var att vara där igen, jag har så många minnen från Palmy. Jag började med att gå för att äta frukost och snubblade över ett nyöppnat café, Wholegrain Organics, som har massor av vegansk mat och bakverk och allt är organiskt också. Så jag åt frukost där beståeende av amaranth granola och kokos-yoghurt toppat med färska frukter och bär. Yum!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Medan jag åt fick jag ett meddelande från Geoff där han berättade att det dykt upp något och jag kunde därför inte komma idag. Det var synd eftersom jag sett fram imot att se dem igen, men det är ju sånt som händer. Så jag hade en heldag i Palmy istället. Jag promenerade runt, shoppade och hade en lugn dag, det var väldigt mysigt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har mått lite konstigt idag, redan sen imorse. Jag satt och skakade på morgonen men då trodde jag att det var för att jag frös (det kan vara rätt kallt innan solen gått upp). Men när jag åt frukost, i Palmy, skakade jag fortfarande och då frös jag inte... Jag kände mig sen smått illamåeende och uppblåst under dagen men tänkte inte så mycket på det då jag sysselsatte mig med shopping. På eftermiddagen kände jag mig bättre och tänkte att jag borde få i mig något till lunch, så jag gick till ett sushi ställe med massor av goda vego-alternativ. Efter en mugg miso soppa och två bitar började jag må illa igen. Så jag packade ihop resten och tog mig snabbt till toaletterna. Väl där kändes det som jag skulle kräkas och samtidigt behövde jag gå på toa. Jag började svettas och höll nästan på att svimma så jag fick luta mig mot väggen medan jag satt på toaletten. Efter att ha suttit där en stund gick det över. Jag förflyttade mig då långsamt ut till vilorummet som ligger vid toaletten i mitten av "the square" och satt i en av fåtöljerna där och bara återhämtade mig. 
 
Jag mådde lite bättre efter ett tag så jag gick ut igen och fortsatte med mitt shoppande och kolla runt. Men jag gjorde allt väldigt lugnt och stilla. Det blir ingen mer mat för mig idag, jag köpte en smoothie som innehåller massor av bär (bland annat blåbär) som jag druckit nu på kvällen. Det var det närmaste blåbärssoppa jag kunde hitta här, men det funkade. Min mage är fortfarande inte helt bra så jag ska försöka lägga mig och sova. Imorgon blir det en lugn hemma dag då jag ska ta det lugnt och försöka äta sånt som är bra för magen. Antagligen mår jag bra igen redan imorgon, min kropp kan vara lite märklig ibland, så ni behöver inte oroa er. Jag kan ta hand om mig  själv och jag har ju Tim. Bortsätt från den insidenten har jag haft en rolig dag och shoppat en hel del roliga saker billigt. Jag längtar redan till nästa gång jag kan följa med hjärtat in till Palmy en hel dag. (◠‿◠✿)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback