Trendiga smycken och accessoarer

Trendiga smycken och accessoarer - beccadesign.se

www.cocoo.se - 
Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se- Massor av trendiga
smycken, klockor, ringar, örhängen,
halsband och armband!

Fika at Oasen

Hejsan på er!
Jag hade öppning på Cafét idag med bästa Helen, en av mina underbara arbetskamrater. Just Helen och jag har blivit ett riktigt bra team, vi trivs super bra med att jobba ihop och jobbar på bra tillsammans. Självklart tycker jag om att jobba med alla mina arbetskamrater på Café Oasen, de är alla så snälla och super härliga! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Att ha öppning igen var roligt, jag älskar att få packa upp dagens leveranser. 
 
Vi har haft många härliga fika gäster idag, vilket alltid är lika roligt! Självklart har vi sålt bröd, bullar, kransar, kakor, bakelser, morotskakor och massor av annat gott till folk som ville ta med sig hem också. (◠‿◠✿) Jag fick även göra några luncher mitt på dagen, vilket var kul. Särskilt när man serverar till en glad och nöjd gäst. 
 
 
 
 
Vill man inte ha bullar eller bakelser finns de mindre kondisbitar också såklart, bakade på Farmor Gretas bageri. Yum!
 
 
 
 
Våra morotskakor är väldigt populära och vi säljer många på en dag. 
 
 
 
 
Efter jobbet hade jag tid hos doktorn för att kolla min fistelgång. Läkaren jag träffade var jättesnäll och bra. Vi kom överräns om att hon skickar en remiss till en specialist så ska de få kolla på fistelgången och se om vi kan göra något åt den. Nu håller jag tummarna, kanske jag blir av med fistelgången en gång för alla!
 
 
Jag är jättetrött nu. Efter att jag ätit var det som om all luft gick ur mig, haha! (๑>ᴗ<๑) Det kan bero på att jag vaknade 03:30 imorse och somnade inte om innan klockan ringde strax efter fyra. Men, men, jag har varit pigg och glad ändå och har haft roligt på jobbet. Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, det tycker jag att jag är värd. 
 
Detta var sissta veckan på Café Oasen, nu väntar tre veckor på dagis. Men jag kommer vara på Café Oasen under helgerna som tur är. Jag trivs så bra där så det känns tråkigt att inte jobba lika mycket där nu på ett tag. Kanske jag får lite mer timmar i maj, man kan ju hoppas. Och imorgon skriver jag på kontraktet för en sommar på Liseberg. Parken öppnar igen den 22 april, yay!
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback