Spending time with mom

Go'Kväll!
Imorse gick jag upp i tid då jag åkte med mamma till läkaren, hon skulle på samtal. Vi tänkte åka en sväng till Göksäter efteråt så jag satt i väntrummet och skrev lite på datorn medan mamma var på sitt samtal. (^    ^,) På så sätt hann jag inte får tråkigt innan hon var klar och jag fick skrivit lite som jag behövde få ihop. 
 
Besöket på Göksäter gick rätt snabbt då vi visste vad vi skulle ha. Jag behövde bara köpa lite garn till mitt virkningsprojekt, som jag fortfarande tyvärr inte kan berätta om hihi! Istället kan jag dela med mig av en bild på lilla jag idag. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
T-shirt köpt på Nya Zeeland (Jay Jays) för något år sedan. 
Jeans-shorts nya från Gekås.
Tightsen har jag fått. 
 
 
 
Shortsen köpte jag på Gekås, barnavdelningen,
när jag var där för ett par veckor sedan. 
 
 
 
 
 
Sen tog jag det rätt lugnt med mamma hemma. Jag satt och virkade och hon stickade medan vi kollade på Dr. Quinn, en serie vi båda tycker mycket om. (^     ^) Till middag lagade vi risotto tillsammans, jag och mamma. Det var roligt och vi fick till två väldigt goda risotto. Pappa gillar inte kantareller vilket vi hade i den ena och jag äter inte ost så den utan kantareller hade ost i. Det blir ofta olika maträtter här hemma eftersom jag äter oftast helt vegansk. Ibland äter jag fisk, men annars är det veganskt som gäller. Det gör att jag äter ofta något annorlunda ifrån vad de andra äter. Därför var det roligt att vi åt "samma" mat idag allihopa. 
 
 
 
Nu på kvällen har jag kört dubbel-pass på Svanesunds Gif. Först var det PowerPass som är intervallträning med medicinboll, vilket jag tycker är jätteroligt och man får verkligen bra träning där man tänker mycket på hållningen. Förhopningsvis kanske man kan få lite bättre hållning om man fortsätter, hihi! (^ _ -) Efteråt var det Just Dance som jag var på förra veckan också. Då bara man dansar, härmar ledaren, och släpper loss. Man blir rejält trött och svettig av det med men det är så otroligt roligt! (*^▽^*) Dans är något som jag älskar, även om jag kanske inte är världens bästa dansare så är det så skönt att bara släppa loss till musik. 
 
 
Jag känner mig rätt mör nu, hihi, men tänkte kolla klart på Dessertmästarna innan jag kryper ner i sängen och läser. 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback