Scandinavian Cake Show

Moshi Moshi!
Jag och mamma har varit på Scandinavian Cake Show större delen av dagen.(*⌒ヮ⌒*)Äntligen har jag fått gå, det har kommit förhinder varje år vilket gjort att jag aldrig varit där förut. Men nu har jag varit där, och så otroligt många fantastiska tårtor där fanns! Det är helt sjukt vad de är duktiga! (๑✧◡✧๑) Det var jätteroligt att gå runt där och kolla och jag blir så sugen på att baka tårta och lära mig mer. Jag vill lära mig alla olika tekniker så jag också kan skapa en vacker tårta en dag. Kanske inte lika vacker som dessa men ändå något åt det hållet. (^   ^,)
 
Det blir en bildbomb idag igen, det är svårt då varenda tårta var så vacker men jag har försökt begränsa mig och inte tagit kort på alla hihi! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En av mina favoriter. Så otroligt vacker!
 
 
 
 
 
 
 
Det fanns även några tårtor gjorda av barn, den här bland annat.
Visst är de duktiga?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Baby Shower
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Också en av mina favoriter. Den här är så otroligt häftig!! (๑๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är bara några av alla fantastiska tårtor. Jag skulle vilja ta kort på alla och ta kort på varenda liten detalj, men då skulle jag få sitta här och redigera bilder i en vecka frammåt haha! (๑>ᴗ<๑)
 
Innan vi åkte hem gick vi in i Tårtdecors butik och jag kunde inte låta bli att köpa på mig en bra utrustning för att kunna skapa finare tårtor. Jag hade ett presentkort också vilket gjorde att jag köpte endel. (^    ^) Så nu ska här bakas tårtor, haha! 
 
 
 
 
Hemma har jag tagit en lång promenad med hundarna i det otroligt fina vädret och börjat på ett par vattenmelons-shorts jag gör av att ett par gamla urblekta jeans. Ni kommer få se vad jag menar när de är klara, nu ligger de på altanen och torkar. (^  _  -)
 
Kaffet började precis koka och jag ska njuta av den fina söndagskvällen. Hoppas ni alla har haft en trevlig helg och är redo för en ny vecka och vad den har att erbjuda. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Jessica

Åh vilka fantastiska tårtor! :D

2016-09-04 @ 21:20:57
URL: http://duvetjessica.blogg%20se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback