Gbg & Gekås

Hej!
I onsdags åkte jag in till Göteborg för att träffa Desirée och Evelina. Evelina har precis kommit hem från Sydkorea där hon varit i ett år. Det var så roligt att se henne igen!! o(*^▽^*)o Och det var såklart roligt att träffa Dessie också.
 
 
 
 
För ovanlighetens skull hade jag på mig svart.
Ni som känner mig vet att detta är extremet ovanligt då jag gillar mycket färg!
Men jag kände för att ha min svarta klänning från Nya Zeeland. (^   ^)
 
 
 
 
 
 
Vi hade en jättemysig eftermiddag där vi först skypade med Linnea som är i Sydkorea nu och studerar. Vi pratade på rätt länge allihopa, det var jätteroligt! Sen var vi tvugna att säga hejdå då vi tre i Sverige började bli hungriga. Så vi promenerade ner till Göteborgs Wok, en asiatisk buffé där de steker maten du plockat på dig. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊ Yummie!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Påväg hemmåt igen.
 
 
 
 
Vi sov sen över hemma hos Eve. Det var verkligen en jättehärlig kväll och jag hade jättekul! Jag har sådanna underbara vänner. 
 
 
 
Mamma kom och hämtade mig dagen efter för vi skulle till Ullared. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Elias behövde nya kläder så han var också med. Det blev en heldag med rolig shopping, så kul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var inte mycket folk och inga köer någonstans (inte äns till kassan). Perfekt! Jag hittade lite nya kläder, parfym och annat bra att ha saker. Billigt och bra är det också!
 
 
 
Idag har jag bara tagit det lugnt. Mamma hjälpte mig lägga i rosa toning i håret innan hon och pappa åkte iväg för att ställa upp husvagnen på Hafsten camping inför vintersäsongen. Jag hade tänkt åka med men de ska bara vara där en natt så jag låter dem vara själva och så slapp jag stressa imorse. Därför blev det en lugn hemma-dag. 
 
 
Nu är dricker jag te och tittar på Doobidoo. Hoppas ni har en härlig fredag kväll, och en bra start på helgen.
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback