Spooky

Hej!
Jag kom hem väldigt sent igår och orkade verkligen inte blogga, det var raka vägen i säng. (๑>ᴗ<๑) På förmiddagen var jag med mamma och veckohandlade, så nu har jag fyllt upp mitt frysfack men lite nya roliga vego-rätter att prova. (^   ^,) När vi kom hem han jag inte göra så mycket mer än att äta, packa och ta på mig för att åka in till Göteborg. Igår kväll var det nämligen ett personalevent för oss Lisebergare där vi fick prova alla spökattraktioner innan premiären, som är idag. Det var så roligt!!! ☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆
 
 
När jag kom dit mötte jag upp en kollega, Linn, som jag lärt känna nu under alla våra utbildningar. Vi träffade även en annan kollega, Zamuel, så det var vi tre som höll ihop hela kvällen. De attraktioner som vi fick prova var Distrikt Z (zombies), Dockkabinetten (som också har clowner), Experimentet (där galna doktorer experimenterar på människor; blodigt värre) och såklart Spökhotellet Gasten som har en smitthärd. Allting är så ruskigt bra gjort och aktörerna är otroligt duktiga! Jag fick en rejäl adrenalinkick efter varje spökhus kan jag säga, haha! (。◝‿◜。) Det var så roligt att vara med Linn och Zamuel. Vi hade en jätteroligt kväll ihop och kunde gömma oss bakom varandra när vi var rädda, hihi. Vi gick allting en gång och sen tog vi en paus i spökbaren för att få ner pulsen. (^ _ -) Men sen var vi redo för en runda till.
 
Förutom spökhusen/attraktionerna är hela parken så otroligt fint dekorerad! Det är pumpor överallt, höstlöv på marken och fina ljus. I hamnkvarteret går det runt spöken och gastar och de har en kyrkogård utanför gasten. Har ni chanses att besöka Liseberg under Halloween så gör det! Ni kommer inte ångra er.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Outfit of the day (yesterday)
 
 
 
 
 
Jag har sovit som en liten musunge hela natten (utan mardrömmar om spöken, clowner, dockor, zombies eller galna doktorer), så skönt! Ikväll ska jag jobba min första dag på Liseberg, vilket ska bli så roligt! Därför ska jag åka om några timmar. Fram tills dess ska jag ta det lugnt och försöka hämta energi, frotfaranda helt slut efter den otroligt roliga gårdagen. Haha! ( ◠‿◠ )
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback