Service, Colour & Vegan Burger

Hello!
Jag sov väldigt dåligt inatt, jag var nog nervös då jag skulle upp tidigt och det känns som jag är påväg att få den där förkylningen som går runt nu. (>   <) Men när klockan ringde vid fem var det konstigt nog inte så svårt att ta sig upp och sen var jag förvånansvärt pigg. Jag var glad och uppspelt då jag skulle till Liseberg på service utbildning. o(◕ฺ∀ ◕✿)o Alla gånger jag varit på Liseberg hittills, inför att jag ska börja jobba, har varit så roligt! Idag var inget undantag.
 
Vi möttes upp alla inne i "personal-byggnaden" som jag börjar lära mig att hitta runt i. Alla blev uppropade och fick namnlappar, vi kom alla från olika avdelningar idag och vissa har redan hunnit börja jobba. (^   ^,) Det är alltid roligt att träffa nya människor och medarbetare. Sen har vi varit i konferenslokalen där utbildningspersonalen pratade och lärde oss med om bra service, gäster på Liseberg, värdeorden och mycket annat vi kommer ha nytta av i arbetet. Det var roligt och intressant att sitta och lyssna på då de var så glada och fulla av energi, dessutom ställde de mycket frågor vilket gjorde att vi deltog i det hela. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Mitt på dagen gick vi en parkvandring och fick lära oss mer om var olika saker finns och Lisebergs historia. I parken håller de på att sätta upp alla ljusen inför jul och idag satte de även upp stjärnan i toppen av atmosfear. Efter parkvandringen fikade vi tillsammans med frukt och mackor och allt avslutades med lite lekar, diskussioner och spel. Jag är så otroligt glad över att jag fått detta jobbet, förutom en fantastisk nöjespark är Liseberg ett så roligt ställe att jobba på (den uppfattningen jag fått hittills iaf)!
 
 
 
Jag lovade ju att visa bilder på mitt hår som jag färgade igår så här kommer lite bilder. Jag har försökt ta kort i olika ljus då det var svårt att få den rätta färgen på bilderna. Men det ser ut ungefär såhär: 
 
 
 
 
Färgen har en mer lila ton än man ser i de här bilderna.
 
 
 
 
Den här bilden är den där färgen stämmer mest överens med verkligheten.
 
 
 
 
 
 
När vi var klara för dagen tog jag en promenad till Avenyn där Jonsborgsgrillen ligger. Det är ett gatukök som serverar allting veganskt.(*⌒ヮ⌒*)Jag har varit så nyfiken länge nu och idag hade jag gott om tid att testa, och jag var hungrig hihi! Det blev en vegansk kantarellburgare som serverades i nyrostat bröd tillsammans med en jättegod dressing, dillgurka, picklad lök och sallad. Den var såå goood! (๑✧◡✧๑) Och det var ingen liten burgare heller, man blev mätt och go.
 
 
 
 
Yum!
 
 
 
 
 
Jag äter inte burgare speciellt ofta men har verkligen haft cravings efter det ett tag nu så detta tillfredsställde verkligen mina behov. (^  _  -) Det var skönt att få promenera ner till centralstationen sen och smälta maten innan jag tog bussen hem. 
 
 
 
Nu känner jag att tröttheten börjar komma ikapp mig och jag tror jag kommer lägga mig rätt tidigt ikväll. Men först tror jag att jag ska göra mamma och pappa sällskap i soffan. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback