Pumpkin & No-Meatloaf

Hi!
Jag var uppe och körde Erik till färgan imorse så jag var uppe tidigare än jag brukar. Jag kände mig ändå hyfsat pigg, kanske beror på att jag kom ihåg att ta en ibumetin på morgonen. Mamma har mått bättre idag också, vilket är skönt. Vi tittade på film mitt på dagen tillsammans. 
 
Sen satte jag igång med att göra iordning en pumpa vi köpte sisst gång vi var och handlade. Hälften blev pumpa soppa och resten blev pumpa puré som jag kommer ha när jag bakar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) När soppan puttrade passade jag på att skära upp veganfärslimpan jag gjorde igår (det jag inte redan ätit upp vill säga, hihi) och stoppade in frysen. Den blev verkligen så god!
 
 
 
 
 
Receptet hittar ni på köket.se (eller klicka här) och är gjort av bästa Mattias Kristiansson!
 
 
 
 
 
 
 
Pumpa soppa på gång!
 
 
 
 
 
 
Eftersom jag stog i köket i flera timmar har jag kännt mig helt slut nu på eftermiddagen. Vi åkte en sväng till Göksäter men jag hade verkligen ingen ork alls och ångrade nästan att jag inte stannat hemma. När ska jag lära mig, haha! Men jag tycker om att göra saker, ligga på soffan hela dagen är inte min grej. Men imorgon ska jag ta det lugnt, inga tabletter för min del för då piggnar jag till och hittar på dumheter igen. (๑>ᴗ<๑)
 
 
Nu ska jag sätta på en kopp te och sätta mig i soffan. ( ◠‿◠ )
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback