Popcorn, Crêpes and Purple cotton candy

Hello!
Första dagen på jobbet igår var såååå roligt!!(*⌒ヮ⌒*)Jag kom tidigt för att hinna byta om i lugn och ro och hämta ut mitt personalkort. I oklädningsrummet mötte jag en annan tjej som också är ny. Vi har pratat med varandra innan på utbildningarna så det var så skönt att se ett känt ansikte och slippa känna sig helt ensam. Det kom sen ytterligare en ny tjej så vi var tre som kunde gå tillsammans till bodarna där vi skulle jobba. (๑ᴖ◡ᴖ๑) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så igår stod jag i bodar ute i parken och sålde godsaker. Jag började i boden med spunnet socker, popcorn och snacks. Så nu har jag gjort min första spunnet socker, det är svårare än det ser ut men väldigt roligt. Vi säljer lila spunnet socker, med blåbärssmak, i boden vilket gör det ännu roligare. Popcornen säljer vi i fina pumpor. Efter ett tag kom det in två tjejer som jag fick lära det jag lärt mig om hur allt fungerar i "spunnet socker-boden", sen fick jag gå över till "crêpes-boden" och lära mig hur det fungerar. ( ◠‿◠ ) Jag hade en jätterolig dag med härliga kollegor och alla glada besökare i parken! Tiden gick väldigt fort. 
 
 
Jag kom hem sent så det var raka vägen i säng. Idag har jag legat och dragit mig lääänge i sängen och haft en lugn dag. Det blåser iskallt och regnar ute så jag håller mig inne. Jag passade på att ta en lång, varm, underbar dusch och ska nu sätta mig och pyssla lite. Jag jobbar inte igen förrän nästa helg och sen kommer höstlovet. Jag längtar!
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback