Liseberg Introduction

Hi!
Jag var iväg hela dagen igår och hann därför inte med någon uppdatering. (^   ^,) På morgonen duschade jag och åkte in till Göteborg för introduktion på Liseberg. Vi var ca 40 stycken nyanställda som var där och vi blev matade med information hela eftermiddagen. Det var roligt och intressant, men man blev väldigt trött mot slutet. Som tur är har vi fått flera häften med all information så jag kan läsa igenom det om och om igen om jag vill eller har något jag undrar över. Vi fick också skriva på våra anställningsavtal så nu är jag officiellt anställd av Liseberg som restaurangbiträde, yay! ✌(๑˃̶͈̀◡˂̶͈́๑)✌
 
 
När jag var klar mötte jag upp Caroline som kom direkt från jobbet. Vi köpte med sushi från en jättemysig sushi restaurang som heter Yoshi Sushibar (ligger på Alströmergatan, inte långt från centralstationen). Hon som jobbar där är verkligen super snäll och gullig så vi stod och pratade lite med henne. Sushin, som vi åt sen hemma hos Carro, var så goood! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Carro hade sen en mysig tjejkväll där vi kollade på film och pratade massor. Båda var trötta så det blev väldigt slappt, men jag tycker det var väldigt mysigt och välbehövligt. Vi kan bara vara oss själva, Caroline är som en syster till mig då vi alltid kännt varandra. Jag älskar dig så mycket underbara vännen min! ♡ Jag var inte hemma förrän runt halv två mitt i natten så det blev raka vägen i säng och det tog inte lång tid innan jag sov som en liten grisunge. 
 
 
Idag har jag varit jättetrött, även om jag inte hade något alarm och fick sova ut imorse. Men jag har varit lite nervös inför det nya jobbet så det kan vara det. (^   ^) Därför har jag mest tagit det lugnt och bakat en vegansk ostkaka. Jag bakade den första gången på Nya Zeeland och tyckte den blev så god. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊ Denna gången uteslöt jag sockret och sötade med agavesirap istället. Det fungerade minst lika bra. 
 
 
 
 
 
Jag har inte brytt mig om att ta ut den ur formen, men den håller ihop om jag vill göra det. (^ _ -)
 
 
 
Yum!
 
 
 
 
 
 
Jag har även varit ute på några promenader med hundarna i höstvädret för att piggna till. Det har varit rätt kallt, men ändå soligt och luften var härligt frisk tycker jag. Promenera är verkligen bland det bästa som finns, om man har några trogna kamrater att promenera med (mina små vovsingar).
 
 
 
 
 
 
Den här lönnen blir alltid så vacker under hösten med alla dess färger. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har mamma tänt grillen och pappa kom precis hem från affären med middagsmat att grilla. Jag önskade majskolvar och har några veganska burgare i frysen. Mina kikärtor har precis kokat så jag ska göra en hummus nu. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback