Cold Piggy

Hi!
Jag somnade med ont i halsen och vaknade med tät näsa; jag har gått och blivit förkyld. Imorse kändes det ändå bättre än det gjort inatt och sitta och prata med mitt hjärta gjorde att jag fick massor av energi. Vi pratade igentligen inte om så mycket imorse när jag tänker efter, men att få se honom och prata är värt så mycket! Jag vet att jag nämner det varje gång, men jag saknar honom verkligen. Att finna den mest underbara personen på denna jorden och sen behöva lämna honom har inte varit och är inte lätt. Men som alltid, man ska blicka frammåt och snart är vi förhoppningsvis tillsammans igen. ♡ 
 
Resten av dagen har varit lugn. Jag har tittat lite på Game of Thrones som jag behöver kolla ikapp. Jag missade ju en hel säsong när jag var på Nya Zeeland och har aldrig hunnit kolla ikapp så nu ligger jag verkligen efter. Men man kan ju se det positivt, jag har massor av spännande episoder framför mig som jag kan se i sträck. (。◝‿◜。)
 
 
 
När solen tittade fram kunde jag inte hålla mig och gick på en promenad med hundarna. Den blev längre än jag tänkt också så när jag kom tillbaka var jag helt slut (mina föräldrar bannade mig och sa att jag skulle ta det lugnt när jag inte mår bra). Men jag blir så uttråkad och kunde bara inte låta bli, jag dör ju inte. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Resten av kvällen har jag inte orkat någonting. Det blir tee med honung och ingefära ikväll och en god natts sömn så hoppas jag att förkylningen går över fort.
 
 
 
 
Bild från min instagram (@eliinpelin).
Checka in bilden där för att se den röra sig. (^ _ -)
 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback