Colors & Flavours

Hej!
Ni har vell kommit ihåg att ställa om klockan inatt? (◕‿◕ ) Det är rätt skönt när mobilen gör det av sig själv, så slipper man tänka på det. Och ännu skönare var det med en extra timmas sömn. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Särskilt eftersom jag sov så gott inatt.
 
 
Jag började inte jobba lika tidigt idag så jag kunde ta det lugnt imorse. Det var rätt härligt med en riktigt lugn och slö förmiddag. (^    ^,) På jobbet har det bara gått bra. Jag har varit i sockervadd & popcorn boden igen, vilket har varit roligt. Att se ett barns ögon lysa upp när man ger dem en sockervadd är helt obetaltbart! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var rätt skönt att jag inte jobbade lika länge idag. Eftersom jag fortfarande har lite av förkylningen kvar i kroppen så känns det i kroppen. Rösten har en förmåga att börja försvinna mot slutet av dagen om jag stått i kassan länge. Men det är ingen fara med mig, jag blir bara lite smått frustrerad då jag vill prata med gästerna. (๑>ᴗ<๑) 
 
 
Nu ska jag gå och krypa ner i sängen och läsa min Fifty Shades Freed. ꒰⁎ᵉ̷͈ ॣ꒵ ॢᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Plum Passion

Moshi Moshi!
Jag sitter och väntar på färgan just nu efter en lång och rolig arbetsdag på Liseberg. Idag gjorde jag öppning, vilket jag tycker är kul. Det är så mysigt när de första gästerna börjar komma och man ser timma för timma hur parken fylls av alla härliga människor. (^  _  ^) Jag har sålt sockervadd och popcorn hela dagen, så nu börjar jag verkligen få kläm på att göra sockervadd hihi.  
 
 
Jag lovade ju bild på min nya hårfärg. Så här är en snabb bild från imorse innan jag åkte hemifrån. (^ _ -)
 
 
 
 
Manic Panic Plum Passion
 
 
 
 
 
Jag är jättenöjd med resultatet, jag älskar nyansen! Tanken var ju en mörk lila nu inför Halloween. Vad tycker ni?
 
 
 
 
 
Nu är det inte långt kvar tills färgan kommer. Det ska bli skönt att få komma hem och krypa ner i sängen. 
 
 
 
Kram på er ❤️
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


One Year Ago

Hej!
Jag är fortfarande förkyld och har en fin röd näsa. (^ _ -) Idag har jag dock varit bättre på att ta det lugnt och har inte gjort så mycket. Mamma hjälpte mig färga håret mitt på dagen. Denna gången blev det mörk lila inför Halloween. (✿◠‿◠) Men ni får dock vänta på bilder då jag helst inte vill ta kort när jag har en rudolf näsa. (๑>ᴗ<๑) Jag ska se om jag kan få någon bra bild imorgon. 
 
Eftersom jag inte har så mycket spännande att berätta tänkte jag göra ännu en återblick i vad som hände den här dagen för exakt ett år sedan. Det var nämligen en speciel dag som senare ledde till att min värld vändes upp och ner, men det visste jag inte då. 
 
 
 
 
Arkivbild från 28 Oktober 2015
 
 
 
 
Den dagen var vi lediga så jag och Josefin var inne i Palmerston North. Vi gick till ett ställe som heter Ink Tattoo Studio för att boka tid att tatuera oss. Personen som möter oss var någon speciel, det var något med honom jag tyckte om redan från första stund. Ni har nog redan gissat vem. Det var Tim, min fantastiska och helt underbara pojkvän. ♡ Men jag visste inte då vad han skulle komma att betyda för mig, då var han bara den snygga tatueraren som skulle sätta sin konst på min kropp. Det var först senare, efter jag gjort min tatuering, som vi började prata med varandra på allvar. Tatueringarna var en sådan spontan sak som jag och Josefin började prata om då båda funderat på att skaffa tatueringar. Jag är så glad att vi tog det beslutet och att vi gick till just Ink Tattoo Studio. Livet är allt underligt ibland, man vet aldrig vart det för dig och kärlek händer när man minst anar det. 
 
28 Oktober 2015 var en väldigt betydelsefull dag för mig och jag är så glad att allt urartade sig som det gjorde.
 
 
Nu ska jag fortsätta ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon ska jag jobba igen, yay! Förkylningen är ju påväg bort så jag klarar av att arbeta, men ska ladda med tabletter och nässpray utifall att. (๑>ᴗ<๑)
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Pumpkin & No-Meatloaf

Hi!
Jag var uppe och körde Erik till färgan imorse så jag var uppe tidigare än jag brukar. Jag kände mig ändå hyfsat pigg, kanske beror på att jag kom ihåg att ta en ibumetin på morgonen. Mamma har mått bättre idag också, vilket är skönt. Vi tittade på film mitt på dagen tillsammans. 
 
Sen satte jag igång med att göra iordning en pumpa vi köpte sisst gång vi var och handlade. Hälften blev pumpa soppa och resten blev pumpa puré som jag kommer ha när jag bakar. (๑ᴖ◡ᴖ๑) När soppan puttrade passade jag på att skära upp veganfärslimpan jag gjorde igår (det jag inte redan ätit upp vill säga, hihi) och stoppade in frysen. Den blev verkligen så god!
 
 
 
 
 
Receptet hittar ni på köket.se (eller klicka här) och är gjort av bästa Mattias Kristiansson!
 
 
 
 
 
 
 
Pumpa soppa på gång!
 
 
 
 
 
 
Eftersom jag stog i köket i flera timmar har jag kännt mig helt slut nu på eftermiddagen. Vi åkte en sväng till Göksäter men jag hade verkligen ingen ork alls och ångrade nästan att jag inte stannat hemma. När ska jag lära mig, haha! Men jag tycker om att göra saker, ligga på soffan hela dagen är inte min grej. Men imorgon ska jag ta det lugnt, inga tabletter för min del för då piggnar jag till och hittar på dumheter igen. (๑>ᴗ<๑)
 
 
Nu ska jag sätta på en kopp te och sätta mig i soffan. ( ◠‿◠ )
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Could have started better

Hej!
Min dag började som den brukar, jag gjorde mig iordning och gick på en promenad med hundarna. Förkylningen håller i sig men jag har ändå kännt mig något bättre idag, så det går åt rätt håll. Dagen fortsatte dock inte så bra sen...
 
Jag satt i köket och hade precis ätit frukost när jag hör mamma göra konstiga gurglande ljud. Jag springer in i vardagsrummet och hon ligger/hänger från fåtöljen. Hela kroppen krampar och det kommer saliv blandat med spya från munnen. Jag trodde hon höll på att kvävas och dö. När jag inte får någon kontakt med henne springer jag och ringer 112. Mamma slutar krampa medan jag ringer och jag tror på riktigt att hon är död. De skeundrarna tills att jag ser henne andas är nog några av de längsta och läskigaste jag upplevt. Under tiden kommer Elias ner (som har kompensationsledigt från skolan idag) då han hört mig skrika. Sen svarar de i telefonen så jag får prata med dem och de lyckas lugna ner mig när ambulansen är påväg, samtidigt som mamma börjar vakna till något även om hon är helt borta i huvudet. Elias hjälper mamma medan jag fortsätter prata med killen i telefonen. Sen ringer jag ner till farmor. De bor ju mitt imot och jag vill att de ska veta vad som hänt när de ser ambulansen komma. Men när jag pratar med henne bryter jag ihop totalt så hon kommer upp och stannar med oss tills ambulansen varit här och hämtat mamma. Under tiden lyckas mamma kvickna till ytterligare och börjar minnas vad hon gjort på morgonen innan krampatacken. Så det känns ändå bättre när hon åker iväg. Jag ringer sen till pappa för att medela vad som hänt och han åker direkt till sjukhuset efter vi pratat. 
 
Under dagen har vi hållt kontakten och pappa har ringt så fort han fått veta mer. Jag började städa i köket när alla hade gått, mitt sätt att tänka på annat och lugna ner mig. Sen satte jag på Skönheten och Odjuret. Jag älskar den filmen, den är så vacker. Budskapet är ännu finare; det är inte utsidan utan insidan som räknas. Bell kunde få den "snyggaste", starkaste, mest populära mannen i stan (Gaston) men eftersom hans insida inte är lika vacker vill hon inte ha honom. Vad betyder utsidan om man inte tycker om insidan. Istället förälskar hon sig i "ett odjur" med ett vackert älskande hjärta. Så fint!
 
 
 
 
 
En av de vackra sångerna från filmen, när de precis börjar bli kära i varandra. 
Jag blir själv alldeles varm och kärleksfull i hela kroppen. 
 
 
 
 
 
Jag har suttit med tårar i ögonen mer än en gång i filmen, jag antar att jag är extra kännslig med tanke på vad som hänt. Jag har inte orkat tänka på det utan bara skjuter undan tankarna. 
 
Senare har jag rört ihop en vegansk köttfärslimpa som nu står i ugnen. Det ska bli spännande att se hur den blir då det är första gången jag provar. Det luktar iaf gott, den lilla doft jag känner genom min täpta näsa. (^ _ -)
 
 
Mamma och pappa är båda hemma igen. De hittade inget fel på mamma, alla värden är bra. Hon ska dock till neurologen för att kolla vidare på detta. Förhoppningsvis händer det inte igen. 
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, jag börjar känna att allt bara kommer tillbaka. Tur att jag har några dagar kvar att vila på innan jag ska jobba i helgen. Jag längtar till dess, det ska bli så roligt!
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Me Before You....

Hello!
Jag önskar jag kunde säga att jag mår bättre idag... Nej, istället kan jag meddela att jag ser ut som Rudolf med min röda näsa. (^ _ -) Jag mådde dock bättre efter en varm härlig dusch mitt på dagen. Sen har jag tagit det lugnt och tittat på film.
 
Jag såg Me Before You (Livet efter dig). Den handlar om Louisa "Lou" Clark som jobbar på olika små ställen för att hjälpa till med att försörja sina föråldrar. Då cafét hon jobbar på stängs måste hon hitta ett nytt jobb och hoppar på jobbet som personlig assistent åt Will Traynor, en framgångsrik ung affärsman som blivit rullstolsbunden efter en olycka. Will har totalt tappat livsgnistan och Lou försöker med allt för att få Will att börja leva igen och se honom le. Mer vill jag inte avslöja om denna underbara vackra film! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den här filmen rörde verkligen vid mitt hjärta. Tårarna bara rann och mot slutet satt jag och verkligen stor grät. Ibland undrar man varför man utsätter sig för sånt här, men trots det älskar jag filmen och tycker den är så otroligt fiin! Jag ska dock inte se den igen medan mitt hjärta befinner sig på andra sidan jorden. (>   <)
 
 
Nu ska jag fortsätta vara duktig och bara ta det lugnt. Jag är så uttråkad, men samtidigt så matt och det känns som om jag snytit ut halva hjärnan. Mer te mer ingefära och honung och vila för min del så får kroppen sköta sitt. 
 
 
 
Kram på er ❤️
 
 
 
Follow on Bloglovin


Cold Piggy

Hi!
Jag somnade med ont i halsen och vaknade med tät näsa; jag har gått och blivit förkyld. Imorse kändes det ändå bättre än det gjort inatt och sitta och prata med mitt hjärta gjorde att jag fick massor av energi. Vi pratade igentligen inte om så mycket imorse när jag tänker efter, men att få se honom och prata är värt så mycket! Jag vet att jag nämner det varje gång, men jag saknar honom verkligen. Att finna den mest underbara personen på denna jorden och sen behöva lämna honom har inte varit och är inte lätt. Men som alltid, man ska blicka frammåt och snart är vi förhoppningsvis tillsammans igen. ♡ 
 
Resten av dagen har varit lugn. Jag har tittat lite på Game of Thrones som jag behöver kolla ikapp. Jag missade ju en hel säsong när jag var på Nya Zeeland och har aldrig hunnit kolla ikapp så nu ligger jag verkligen efter. Men man kan ju se det positivt, jag har massor av spännande episoder framför mig som jag kan se i sträck. (。◝‿◜。)
 
 
 
När solen tittade fram kunde jag inte hålla mig och gick på en promenad med hundarna. Den blev längre än jag tänkt också så när jag kom tillbaka var jag helt slut (mina föräldrar bannade mig och sa att jag skulle ta det lugnt när jag inte mår bra). Men jag blir så uttråkad och kunde bara inte låta bli, jag dör ju inte. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Resten av kvällen har jag inte orkat någonting. Det blir tee med honung och ingefära ikväll och en god natts sömn så hoppas jag att förkylningen går över fort.
 
 
 
 
Bild från min instagram (@eliinpelin).
Checka in bilden där för att se den röra sig. (^ _ -)
 
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Vegan Soft Gingerbread

Hi!
Jag började dagen med att skypa med mina underbara vänner; Linnea, Desirée och Evelina. Desirée och Linnea befinner sig ju i Seoul, Sydkorea, och studerar just nu så vi försöker skypa ibland allihopa för att får prata och se hur alla har det. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var skönt att få prata och det är alltid lika avslappnat. Vi har ju faktiskt nästan bott ihop under de tre åren vi gick på Naturbruksgymnasiet Dingle då vi bodde i samma korridor och umgicks jämt. Därför känns det nästan som familjemedlemmar för mig, man kan vara sig själv helt och hållet. (✿◠‿◠)
 
Det har varit regn och rusk ute idag med så jag har passat på att baka lite. Det blev en vegansk mjuk pepparkaka. (◕‿◕ ) Mjuk pepparkaka får man baka när som på året tycker jag men det kan bero på att farmor nästan alltid har mjuk pepparkaka i frysen som hon plockar fram och bjuder på, till och med mitt i sommaren. Detta receptet hittade jag hos en av mina favorit bloggare/mat- & bakinspirationer Mattias Kristiansson. Receptet är från hans gamla blogg, Bake my Day, som jag brukade följa. Nu är han bland annat chefredaktör för tidningen VEGO, min favorit tidning! Kakan blev härligt saftig och fluffig, så goood! (๑✧◡✧๑)
 
 
 
 
 
 
 
Receptet hittar ni här.
Jag hade i lite kardemumma också, men det är en smaksak.
 
 
 
 
 
Det blev en ny favorit hos alla i familjen, yay! Så denna kommer jag baka fler gånger. 
 
 
 
 
Nu ska jag fixa och dona med lite små saker jag behöver göra, den blir det söndags-mys med familjen. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Popcorn, Crêpes and Purple cotton candy

Hello!
Första dagen på jobbet igår var såååå roligt!!(*⌒ヮ⌒*)Jag kom tidigt för att hinna byta om i lugn och ro och hämta ut mitt personalkort. I oklädningsrummet mötte jag en annan tjej som också är ny. Vi har pratat med varandra innan på utbildningarna så det var så skönt att se ett känt ansikte och slippa känna sig helt ensam. Det kom sen ytterligare en ny tjej så vi var tre som kunde gå tillsammans till bodarna där vi skulle jobba. (๑ᴖ◡ᴖ๑) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så igår stod jag i bodar ute i parken och sålde godsaker. Jag började i boden med spunnet socker, popcorn och snacks. Så nu har jag gjort min första spunnet socker, det är svårare än det ser ut men väldigt roligt. Vi säljer lila spunnet socker, med blåbärssmak, i boden vilket gör det ännu roligare. Popcornen säljer vi i fina pumpor. Efter ett tag kom det in två tjejer som jag fick lära det jag lärt mig om hur allt fungerar i "spunnet socker-boden", sen fick jag gå över till "crêpes-boden" och lära mig hur det fungerar. ( ◠‿◠ ) Jag hade en jätterolig dag med härliga kollegor och alla glada besökare i parken! Tiden gick väldigt fort. 
 
 
Jag kom hem sent så det var raka vägen i säng. Idag har jag legat och dragit mig lääänge i sängen och haft en lugn dag. Det blåser iskallt och regnar ute så jag håller mig inne. Jag passade på att ta en lång, varm, underbar dusch och ska nu sätta mig och pyssla lite. Jag jobbar inte igen förrän nästa helg och sen kommer höstlovet. Jag längtar!
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Spooky

Hej!
Jag kom hem väldigt sent igår och orkade verkligen inte blogga, det var raka vägen i säng. (๑>ᴗ<๑) På förmiddagen var jag med mamma och veckohandlade, så nu har jag fyllt upp mitt frysfack men lite nya roliga vego-rätter att prova. (^   ^,) När vi kom hem han jag inte göra så mycket mer än att äta, packa och ta på mig för att åka in till Göteborg. Igår kväll var det nämligen ett personalevent för oss Lisebergare där vi fick prova alla spökattraktioner innan premiären, som är idag. Det var så roligt!!! ☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆
 
 
När jag kom dit mötte jag upp en kollega, Linn, som jag lärt känna nu under alla våra utbildningar. Vi träffade även en annan kollega, Zamuel, så det var vi tre som höll ihop hela kvällen. De attraktioner som vi fick prova var Distrikt Z (zombies), Dockkabinetten (som också har clowner), Experimentet (där galna doktorer experimenterar på människor; blodigt värre) och såklart Spökhotellet Gasten som har en smitthärd. Allting är så ruskigt bra gjort och aktörerna är otroligt duktiga! Jag fick en rejäl adrenalinkick efter varje spökhus kan jag säga, haha! (。◝‿◜。) Det var så roligt att vara med Linn och Zamuel. Vi hade en jätteroligt kväll ihop och kunde gömma oss bakom varandra när vi var rädda, hihi. Vi gick allting en gång och sen tog vi en paus i spökbaren för att få ner pulsen. (^ _ -) Men sen var vi redo för en runda till.
 
Förutom spökhusen/attraktionerna är hela parken så otroligt fint dekorerad! Det är pumpor överallt, höstlöv på marken och fina ljus. I hamnkvarteret går det runt spöken och gastar och de har en kyrkogård utanför gasten. Har ni chanses att besöka Liseberg under Halloween så gör det! Ni kommer inte ångra er.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Outfit of the day (yesterday)
 
 
 
 
 
Jag har sovit som en liten musunge hela natten (utan mardrömmar om spöken, clowner, dockor, zombies eller galna doktorer), så skönt! Ikväll ska jag jobba min första dag på Liseberg, vilket ska bli så roligt! Därför ska jag åka om några timmar. Fram tills dess ska jag ta det lugnt och försöka hämta energi, frotfaranda helt slut efter den otroligt roliga gårdagen. Haha! ( ◠‿◠ )
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Think Positive

Hello!
Ännu en lugn dag här hemma börjar leda mot sitt slut. Men jag har blivit klar med ännu ett virkningsprojekt vilket känns bra. (^   -   ^) Jag satt även och skypade mitt på dagen med Linnea som befinner sig i Syd Korea och studerar. Det var riktigt roligt att få prata och höra hur det var med hen. Hen är en av de kompisar som det kan gå lång tid mellan vi pratar men när vi väl ses eller hörs tar man bara vid där man var sist. En sån vän man bara kan vara sig själv med och koppla av totalt. 💖 Jag saknar hen här i Sverige men är samtidigt väldigt glad för hens skull att hen fått chansen att göra detta! Du är fantastisk Linnea och jag är så otroligt glad och stolt över att ha dig som vän! 
 
 
Mer har jag inte gjort, så jag tänkte avsluta detta inlägget med ett quote som jag lever efter varje dag. Det hjälper en att tänka positivt och leva dag för dag. (^ _ -)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kram på er ❤️
 
 
Follow on Bloglovin


Room for everyone

Hi!
Det har varit en rätt lugn dag idag igen. Jag har gjort det jag brukar, promenerat med hundarna, suttit i soffan och virkat och pysslat med lite av varje. (^  -  ^) En helt normal, lugn dag med andra ord. 
 
 
 
 
 
 
Bild tagen från en av våra promenader idag. 
 
 
 
 
 
Bild från min instagram (@eliinpelin)
Ibland är det bra med en stor soffa där alla får plats. 
 
 
 
 
 
Det har varit rätt skönt att inte ha något planerat och bara koppla av lite. För många dagar på raken blir långtråkigt, men någon dag då och då är bara härligt. Man får lov att vara lite lat ibland, hihi! (^ _ -)
 
 
Ikväll är det Hela Sverige Bakar och idag är det choklad som gäller. Jag är rädd att det kommer vattnas rätt rejält i munnen, haha! (๑>ᴗ<๑) 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Strawberry Champagne for tea

Hej!
Det har varit en rätt lugn dag idag. Ute har det varit grått och trist men jag har ändå varit ute och promenerat med hundarna. Har man rätt kläder så går det så bra så och det är alltid skönt att komma ut och få lite frisk luft för att hämta energi och samla tankarna. ( ◠‿◠ )
"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" hihi!
 
 
 
 
 
Min lilla söta tjej!
 
 
 
 
 
 
Jag började dagen med att prata med hjärtat också. Han får mig alltid på bra humör men saknaden efter att kunna röra vid varandra, känna hans doft och kunna göra saker utan att se varandra genom en skärm är stor. Distansförhållande är inget jag rekomenderar, det är verkligen en prövning. Men älskar man varandra och bor på varsin sida jorden får man stå ut fram tills man kommit på en lösning. (^  _ -)
Allt går bara man vill!
 
 
Nu sitter jag och dricker en god kopp grönt tee; Strawberry Champagne. Vi köpte tre olika sorters härliga lös teer på Choklad-, Lakrits- & Delikatessfestival i lördags. Kroppen värker lite smått efter kvällens träning, pace, och jag är härligt trött. Jag ska dock sitta uppe en stund till och dricka mitt tee i lugn och ro innan jag kryper ner i sängen och börjar läsa Fifty Shades Freed.(*⌒ヮ⌒*)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Oasen

Moshi Moshi!
Jag har varit iväg och jobbat hela dagen och oj vad det har varit roligt! (*^▽^*) Det var så skönt att ha något att göra under dagen igen, inte bara gå hemma. Dessutom är det ett supermysigt café jag jobbat på; Café Oasen i Stenungsund som säljer bland annat hembakat från Farmor Gretas Bageri & Konditori. Det var en hel del att göra mitt på dagen, men jag tycker bara det var roligt. Förhoppningsvis kommer jag jobba en del där framöver, eftersom Liseberg inte är heltid kan jag ju ha ett jobb till. (^  _  -)
 
 
 
 
 
 
Smaskiga smörgåstårtor är bara en av de saker i vi säljer. 
 
 
 
 
 
 
Working outfit.
 
 
 
 
 
Jag är verkligen jätteglad för att den här chansen dök upp. Jag har velat jobba på Café Oasen i flera år då jag tycker det är jättemysigt och härligt café som jag själv fikat på sen jag var liten. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Jag lämnade därför in en spontan ansökan (de sökte inte personal, jag bara chansa) påvägen hem från andra intervjun på Liseberg. Därför blev jag så chokad och glad när de ringde! 
 
 
Nu sitter jag och dricker kaffe och börjar känna tröttheten komma. Men det är härlig trötthet då jag varit igång hela dagen och mitt humör kunde inte vara bättre. Jag vill studsa runt av lycka hur glad jag är för att jag först fick jobbet på Liseberg och nu har jag fått ett extra på Café Oasen (även om jag inte vet hur många timmar ännu)! ,、’`<(❛ヮ❛✿)>,、’`’`,、  Att bara ha fått möjligheten, att de ville ha mig, gör att jag känner mig så tursam och lite stolt! Kanske jag äntligen kan börja komma ikapp med min ekonomi också för att kunna lägga undan mer på mitt sparande. Har man ett mål är det bara du själv som sätter gränserna. På något sätt löser det sig alltid så länge du inte ger upp, det har jag själv varit med om flera gånger. Man kan om man vill, tankens kraft är större än du anar.
 
 
Tankarna flöt visst iväg lite där, hihi. Ett tecken på att jag ska sluta skriva innan det blir alldeles för flummigt. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Choklad, Lakrits & Delikatesser

Hi!
Jag, mamma och Erik gjorde oss iordning och åkte in till Göteborg imorse. Det är Göteborgs Choklad-, Lakrits- och Delikatessfestival denna helgen och vi hade såklart biljetter. (^ _ -) Att hitta en parkering var dagens stora uppdrag, men tillslut fick vi en riktigt bra parkering. Sen var det bara att gå in och börja smaka på allt gott, hihi! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Det var övervägande choklad och lakrits men det fanns även annat som t.ex. pepparkakor, fugde, marsipan, havtorn och massor av annat spännande och mummsigt. Här kommer bilder från dagen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Raw Choklad, yum!
 
 
 
 
 
 
Sockerkonst
 
 
 
 
 
 
 
 
Tårtdecor, här trivdes jag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lilla jag idag i "ny" känning från Liz Lisa.
(köpte den i Tokyo i våras men har inte använt den förrän nu då den passar bättre till vintern)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina Becca från Becca Design.
 
 
 
Hennes webbutik hittar du genom att klicka på annonsen till höger av bloggen,
eller klicka här
 
 
 
 
Det har varit en rolig dag men man blir väldigt trött av att gå där bland alla människor (det var trångt!). Det är så mycket nya smaker och intryck. Innan vi åkte hem gick vi och åt lite sushi då vi kände att vi behövde lite riktig mat i magen. 
 
Hemma fick jag en glad överraskning. De ringde till mig från ett café jag sökt jobb på och de ville att jag kommer in och jobbar imorgon. Jag berättade att jag har jobb på Liseberg men eftersom det inte är heltid jobbar jag gärna extra (jag har faktiskt funderat på att söka extra jobb), vilket de bara tyckte var bra. Därför ska jag iväg och jobba imorgon och förhoppningsvis leder det till mer jobb i framtiden.(*⌒ヮ⌒*)Ibland ska man ha tur! 
 
 
Nu ska jag tvätta bort sminket och ta ut mina linser innan det blir Bingolotto. Det är evigheter sedan jag spelade det sisst så det ska bli roligt och mysigt att spela med mamma och pappa. 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin