Wash - Clean - Wash

Hi!
Dagens rubrik beskriver rätt bra vad jag pysslat med idag, hihi! (^  ^,) Fast jag var uppe tidigt så jag hann även prata med hjärtat efter att först kört Erik, gett hästarna mat och promenerat med hundarna i ösregnet. Har man hundar är man skyldig dem att gå ut, oavsett väder. Det är bara att ta fram några handdukar när man kommer hem så går det bara bra. (^ _ -) Sen är man ju svensk; det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. 
 
Att prata med hjärtat var så skönt. Han var inte alls bekymmrad över jordbävningen som varit. Det var skönt att se och höra honom, han är den som får mig att må bäst. När vår situation är som den är just nu så är skype bästa sättet att hålla kontakten. Även om man inte kan röra varandra är man ändå där. ♡ Konstigt nog så känns det som om vi ändå lyckast komma närmare varandra, trotts avståndet. 
 
Resten av dagen har jag som sagt tvättat, städat, satt på disk, hängt upp tvätt och vikt tvätt. Det låter kanske inte så roligt men jag tycker det är rätt avkopplande på något sätt och det håller mig sysselsatt. (๑>ᴗ<๑) Sen fick jag hem den här underbara julskivan som jag suktat efter sen förra julen när jag befann mig på Nya Zeeland och då bara kunde lyssna via spotify.
 
 
 
 
 
Yohio - Snöängelns Rike
 
 
 
 
Så nu är jag redo för december. Lyssnar ni på jullåtar ännu? Jag brukar vänta till december och sen köra dem om och om igen ända fram till jul. Nu kommer jag dock inte kunna undvika julsånger eftersom jag jobbar på Liseberg och Jul på Liseberg öppnar på fredag. Men denna CD:n får vänta till första december, sen kan jag lyssna på de underbara låtarna igen. Yohio har verkligen den mest underbara röst som har en förmåga att förtrolla mig. 
 
 
Det blir en fortsatt lugn kväll för mig, senare är det Hela Sverige Bakar! (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback