Vegan Unicorn

Hej!
För första gången denna veckan hade jag sovmorgon, mamma är ju hemma igen så hon körde Erik till skolan och matade hästarna. Jag gick ändå upp hyffsat i tid för att duscha och kunna fortsätta med tårtan jag hållt på att baka och förbereda för i veckan. (^   ^,) Medan cream cheese frostingen stod i kylen och stelnade åkte jag med mamma hem till Anna, en gemensam vän till familjen, och fikade med henne och hennes dotter Astrid. Det var verkligen mysigt, de är så härliga människor! 
 
När jag kom hem fortsatte jag med tårtan och kunde täcka den, vilket jag tycker jag lyckades riktigt bra med denna gången trotts att det var längesedan jag gjorde det sisst. Jag gjorde fler dekorationer och färgade det som var kvar av cream cheese frostingen i olika färger. In i mellan åt vi middag då pappa och killarna kommit hem. Sen kunde jag sätta ihop det sissta på tårtan så vi kunde fika, det är mammas födelsedag imorgon men jag jobbar hela dagen så det blev tårta idag istället (och imorgon då över hälften finns kvar, hihi). (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
Vegan Rainbow Unicorn Cake:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allt är vegansk, såklart! (^  _  -) Det är första gången jag gjort en regnbågstårta, men jag är väldigt nöjd och det var
väldigt roligt.(*⌒ヮ⌒*)Jag smaksatte även de olika lagren; Lila = Svarta Vinbär, Blå = Blåbär, Grön = Äpple, Gul = Citron, Orange = Passionsfrukt och Röd = Jordgubb. Smakerna är inte jättetydliga när man äter allt tillsammans, men det gör att tårtan har en friskare smak. Mellan lagren och runt om har jag en cream cheese frosting, samma recept som för morotskaka. Den ger också tårtan en frisk smak så att den inte blir allt för söt. Blommorna är i marsipan och tårtan är täckt i sockerpasta. Den blev väääldigt god och jag är väldigt nöjd med utséendet. 
 
 
Idag öppnade Jul på Liseberg och imorgon ska jag dit och jobba! Det ska bli så roligt, jul på Liseberg är bland det mysigaste som finns. Men därför blir det ingen sen kväll för mig idag, jag lägger mig nog rätt tidigt och läser en stund. ( ◠‿◠ )
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så söt


Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback