❤ From Seoul

Annyeong!
Jag vaknade tidigt imorse. Eller igentligen vaknade som jag brukar vid fem för att ta mina mediciner, men imorse lyckades jag inte somna om förrän strax innan jag skulle gå upp. Jag hade ställt klockan lite extra tidigt för att kunna skypa med hjärtat utan att han ska behöva sitta uppe så sent. Så vi skypade imorse och fick prata om allt som hänt under veckan, det som vi inte redan skrivit till varandra om vill säga. (^   ^,) Det var underbart att få prata med honom, just nu känns det väldigt tufft för mig och jag saknar honom något enormt (det är den tiden i månaden också vilket kan ställa till endel kännslomässigt). Jag saknar honom hela tiden, men ibland är det svårare. Förhoppningsvis behöver det inte vara såhär länge till, jag skulle ge så mycket för att bara få spendera några dagar med honom! ♡ ♡ Det var i vilket fall som helst härligt att få prata och jag blir alltid lika glad över att se och höra honom. Han är bäst!
 
Resten av dagen har jag varit väldigt trött och därför har jag mest tagit det lugnt. Jag har sökt och forskat lite om balsammetoden (när man tvättar håret med enbart balsam) med CF och veganska produkter. (◕‿◕✿) Jag tvättade håret enbart med balsam i många år men började använda silver shampo när jag blekte mitt hår i början av hösten. Nu vill jag börja med balsammetoden igen men denna gånger gör jag min research för att göra det på rätt sätt. Man ska ha ett tvättbalsam (som man först tvättar med) och sen ett återfuktande/vårdande balsam. Allt ska vara så naturligt som möjligt och man ska undvika vissa ämnen. Jag visste ingenting om detta så det var rätt intressant att läsa om. (๑ᴖ◡ᴖ๑) Bästa tippset om ni är nyfikna är att kolla olika facebook grupper (jag kan rekomendera gruppen "No poo och Balsammetoden för veganer"), det är där jag börjar för att hitta min information och man kan alltid ställa frågor till andra om vad de rekomenderar. 
 
 
 
På posten kom det en glad överraskning idag som piggade upp! ヽ(*⌒∇⌒*)ノ
 
 
 
 
 
 
 
 
Linnea, som befinner sig i Seoul och pluggar, skickade ett jättefint vykort på Seoul Tower/Namsan Tower. Jag saknar hen och Desirée jättemycket så det ska bli så roligt när Linnea kommer hem i Januari!! När Dessie kommer hem vet vi inte ännu, det återstår att se. Oavsett vart vi befinner oss i världen vet jag iaf att jag har mina underbara vänner, ni är bäst! 
 
 
Jag har nog inte så mycket mer att säga om idag. Det blir en lugn kväll och senare är det Hela Sverige Bakar. ( ◠‿◠ ) Imorgon ringer inget alarm heller vilket är super skönt, jag ska passa på att sova ut!
 
 
 
Kram på er ❤
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Josefine Svärd

åh va fint <3

2016-11-22 @ 21:57:25
URL: http://josefinesvard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback