Flowery-Day

Kia Ora!
Jag var uppe och körde Erik vid sju imorse, men jag var så trött att jag gick och la mig igen när jag kom hem. Klockan nio ringde alarmet på nytt, jag måste ju ge hästarna och hundarna frukost (och hundarna måste ut) så jag kan inte sova allt för länge. (^   ^,) Men jag trivs omgiven av djur och jag gillar att ha små morgonrutiner där man tar hand om dem först innan jag kan gå in och sätta mig och njuta av mitt morgonkaffe. Utfodring av djur är bland det mysigaste som finns, kanske inte så konstigt att jag valde att bli djurvårdare hihi! Vi hade precis kommit tillbaka från vår morgonpromenad och jag skulle servera hundarna deras frukost, innan jag skulle göra min egen, när mamma och pappa kom in genom dörren. De är hemma igen från Tyskland och de har haft det jättebra! Det är rätt skönt att de är hemma igen, även om det var rätt skönt att ha några dagar för mig själv (jag behövde det efter allt som hänt på senaste tiden). 
 
Efter min frukost, i sällskap av mina underbara föräldrar, satte jag igång med att baka igen. Jag bakade de sista tårtbottnarna och sen har jag gjort marsipan rosor. ✿ Det har tagit hela dagen, men det har varit roligt. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu på eftermiddagen rörde jag ihop en vegansk creme cheese frosting och la ihop hela tårtan. Den får stå och stelna under natten och imorgon är det dags för att täcka den och dekorera. Det ska bli riktigt roligt och spännande om jag kan lyckas få till den som jag vill ha den. Även att få smaka hur allt smakar tillsammans ska bli spännande. ( ◠‿◠ )
 
 
Men nu ska jag ha en lugn kväll. Tidigare idag kom äntligen sista boken ur Fifty Shades of Grey serien "Grey: Fifty Shades of Grey As Told by Christian". Vad jag längtat efter den, jag har redan läst klart Fifty Shades Freed. Men nu kan jag fortsätta försvinna in i Christian och Anas kärlekshistoria. ♡ Jag har även hört att E. L. James skriver ytterligare en bok; Grey: Fifty Shades Darker As Told by Christian. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback