Away with Mom

Hej!
Jag har varit iväg nästan hela dagen med mamma. Vi åkte till Göksäter då vi behövde köpa nya adventsstjärnor. Eftersom vi var ensamma och hade ingen tid att passa så tog vi det lugnt och gick runt och tittade. Så mysigt! (^   ^) 
 
Sen åkte vi vidare mot Stenungsund där vi började med en fika på mysiga Café Oasen, där jag jobbar extra någon gång ibland. De har så mycket gott att välja mellan och det är verkligen en lugn och härlig atmosfär där. Ett super mysigt ställe att fika på i lugn och ro.  ( ◠‿◠ ) Sen gick vi åt varsitt håll då vi hade varsitt ärende. Jag behövde förnya receptet på p-piller. Det är skönt att ha det gjort i god tid så jag slipper stressa med det i mellandagarna då de pillrena jag har kvar är slut.
 
 
 
 
Granen är uppe mitt på torget. (^   ^,)
 
 
 
 
 
Vi kom hem för en stund sen. Jag sitter bara och tar det lugn just nu och har tänkt fixa med lite olika saker på datorn innan det är final i Hela Sverige Bakar. Det får nog bli lite glöggmys ikväll igen, hihi! Jag kan nog aldrig få nog av glögg (jag dricker alkoholfri). Julkryddor överlag är mina favoriter så nu kan jag frossa i allt gott under December. Julen är verkligen härlig, inte bara för maten utan även för värmen och all kärlek. Alla tycks vara mycket gladare i juletider, eller vad tycker ni? 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback