Songs and singing

Moshi Moshi!
På min morgonpromenad med hundarna idag så kom alla hästarna fram. Till och med Sóley fick med sig lilla Solfaxi, som vi döpt honom till, över en järsgård. Solfaxi var namnet jag och mamma enades om och det betyder "häst med fuxfärgad man". Det passar in på honom och är samtidigt fint. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag var framme och klappade på dem över stängslet och Keyla fick hälsat på Solfaxi för första gången. Det gick jättebra!
 
Sen har jag tagit det rätt lugnt resten av dagen. Jag glömde inloggningen till min spotify och upptäckte att jag har haft tre olika konton. Jag kom in på två gammla konton men inte det kontot jag ville åt. Därför har jag suttit och återuppbyggt mina spellistor i ett av spotify-kontona som jag vet att jag inte kommer glömma. Det tog sin lilla tid om man säger så. (๑>ᴗ<๑)
 
När jag äntligen var klar var det dags för mig att ta en dusch och göra mig iordning, för när pappa kom hem skulle vi bara äta och sen åkte till Göterborg. Erik går på rytmus, ett gymnasie med sång och musik, i Göteborg. Ikväll hade de en konsert som vi var och kollade på, och oj vad duktiga alla är!! (O.O) Vilka röster de har! Det var jättekul att vara där och lyssna, det höll på i nästan två timmar. Påvägen hem stannade vi till och köpte kaffe och svenska jordgubbar som färdkost. ( ◠‿◠ ) Klockan var rätt mycket så det blev som kvällsmat. 
 
 
Nu är jag jättetrött och ska krypa ner i sängen så fort jag fått borstat tänderna och tvättat bort sminket. 
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback