See you again ♡

Hej!
Eftersom jag inte skrev något igår så gör jag som jag brukar. Jag kommer skriva om igår i detta inlägget och gör ett annat inlägg för idag. (^   ^,) Jag tycker det blir lättare att hålla reda på dagarna på det sättet. 
 
 
Strax efter hjärtat åkt till jobbet gick jag upp och började göra mig iordning. Josefin kom när jag åt upp det sista av min frukost. Vi hade vår sista dag tillsammans och hade planerat att åka in till Palmerston North en sista gång. Vi hade inget speciellt vi behövde göra så vi strosade mest omkring i våra vanliga butiker och gjorde som vi brukar. Vi gick också till "vårt" café en sista gång för en fika. 
 
 
 
 
Josefin hade en chai latte och jag en caramell soja latte.
Sen gjorde vi som vi alltid gör:
Beställde varsin kaka och delade dem sedan på hälften så man får en halva av varje var. Mumms! 
 
 
 
 
 
Jag är fortfarande förkyld men med en treo jag fick från Josefin blev jag piggare. Chokladen och kaffet gjorde nog sitt också, hihi! (๑ᴖ◡ᴖ๑) Sen hade jag näsdukar med mig så jag slapp gå runt med täpt näsa hela dagen. Eftersom vi tog det lugnt var det väldigt mysigt och jag hade jätteroligt, som jag alltid har tillsammans med Josefin. Jag förstår inte hur jag ska kunna klara mig utan henne, vi pratar om allt! Det kommer bli jättekonstigt att inte kunna träffa henne när jag vill, men som tur är säger vi inte hejdå för alltid utan vi kommer ses igen. Vänner för alltid! ♡
 
 
 
Inne i the Plaza, köpcentrat, sprang vi på ett dansuppträdande som vi stannade och tittade på. Vad duktiga de är!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kände oss nöjda med allt åkte vi hem till Levin. Vi hade hämtat upp några kartonger från en av mataffärerna så när vi kom tillbaka hjälpte Josefin mig med att packa ner allt som ska skickas hem till Sverige då det inte får plats i mina resväskor. Jag tackar så hemskt mycket för att hon var här, jag hade aldrig klarat det utan henne utan hade nog brytit ihop totallt och trott att jag aldrig skulle få med mig allt. Men med hennes hjälp fick vi ner allt i tre kartonger. ( ◠‿◠ ) Hon fick även lite saker som jag inte ska ha med mig tillbaka till Sverige. 
 
Vi blev klara i tid för att ge oss in till centrum. Vi hade bokat biljetter för att se the Jungle Book på Focal Point cinema, vår favorti biograf tackvare de sköna sofforna och den goda maten.(*⌒ヮ⌒*)Vi hade beställt en choklad fondue med frukt den här gången att dela på till filmen. Så gott!! Men jag hade nog gärna haft mer choklad, hihi! Är man chokladmonster så är man. ꒰⁎ᵉ̷͈ ꒵ ᵉ̷͈⁎꒱໊
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filmen var bra tycker jag. Den var inte alls som den tecknade filmen, vilket jag inte hade räknat med häller. Det bygger på samma historia och det är samma karaktärer men de har gjort om det en hel del. Jag tycker det vara både bra och dåligt eftersom jag saknade vissa saker och sångerna var inget vidare. Men de har ändå lyckats bra med att göra en ny tolkning av djungelboken. Jag hoppas de gör en uppföljare för då kommer jag känna mig mer nöjd med den första filmen. Mer vill jag inte säga. (^ _ -)
 
 
När vi kom hem hade hjärtat precis kommit hem från jobbet. Sen kom det jobbiga: säga hejdå till Josefin. Hon grät och jag grät innombords. Jag tycker det är så svårt att förstå att jag inte kommer se henne igen som jag brukar. Jag kan inte äns förtå att jag kommer lämna mitt liv på Nya Zeeland snart. 
 
Jag och Tim åkte väntade sen några minuter innan Dave kom och hämtade oss. Vi åkte sen hem till Bex för en sista kväll tillsammans med dem. Det var mysigt, även om jag var väldigt trött och snuvig. Därför blev det inte en allt för sen kväll och vi la oss direkt när vi kom hem. 
 
 
Det var en väldigt bra dag men många jobbiga hejdå. Jag börjar inse att jag faktisgt åker hem om bara några dagar...
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback