Konfirmation

Hej!
Jag var uppe tidigt och duschade idag, Elias har konfirmerats. (^  ^,) Jag gjorde mig iordning i lugn och ro och skulle sen lägga ihop lite havreflarn med choklad imellan. Men jag hann aldrig börja med det innan jag fick ett samtal och satt sedan och pratade tills det nästan var dags att åka till kyrkan. Men innan vi åkte hann jag prata lite med hjärtat. Det var skönt att få se honom och höra hans röst. ♡ Även om vi skriver till varandra under veckorna så är det inte riktigt samma sak som att prata. 
 
 
Sen åkte vi alla till kyrkan där Elias redan stod redo med de andra konfirmanderna. Även om vi kom i sista minuten så fick vi rätt bra platser och klockorna ringde några minuter efter vi satt oss tillrätta. (^  -  ^) Konfirmanderna hade hand om inprincip hela gudstjänsten. De sjöng sånger och hade skådespel från olika berättelser ur bibeln. Det var mysigt tycker jag och de var jätteduktiga!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efteråt åkte vi hemmåt och gjorde iordning då farmor, farfar, Leif (pappas bror), Cissi (Leifs fru) och Victor (min kusin) skulle komma på fika. Jag dekorerade tårtan snabbt också eftersom jag inte hunnit med det tidagre. Därför blev det ingen avancerad dekoration, men det blev ok och tårtan smakade gott. Innan gräddtårtan (som Elias önskat) blev det mammas smörgåstårta. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
Smörgåstårta med räkor
 
 
 
 
 
 
Smörgåstårta med skinka
 
 
 
 
 
 
Klassisk gräddtårta med jordgubbssylt och egenkokt vaniljkräm imellan. 
 
 
 
 
 
 
 
Mina Hello Kitty kakaor med regnbågsströssel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag idag (^   ^)
 
 
 
 
Keyla ville vara med på bild.
 
 
 
 
 
 
Klänning från Liz Lisa, köpt i Tokyo sommaren 2013.
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag suttit och tagit det lugnt ett tag. Mamma och pappa är påväg ut och ska fixa hagen där Magni ska gå, han kommer få ett sto på betäckning snart. (^  _  ^) Jag tänkte ta hundarna på en promenad i skogen. Resten av kvällen blir nog rätt lugn och ikväll tänkte jag kolla lite på Eurovision Song Contest. Vi får se hur länge jag orkar vara uppe, imorgon ska jag upp på arbetsintervju så jag kan inte vara uppe allt för sent. (^ _ -)
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback