Just one dot

Hej!
Jag vaknade rätt tidigt imorse men låg bara kvar och gottade mig i sängen. Keyla kom in och gosade ett tag, så mysigt. Men tillslut var jag tvungen att gå upp och göra mig iordning. Jag och mamma hade redan planerat att åka iväg för att göra några ärenden idag. Vi började med frukost på IKEA. (๑ᴖ◡ᴖ๑) De har fortfarande en frukostbuffé, det var min och mammas grej innan jag åkte till Nya Zeeland. 
 
Vi åkte sen till Överby där jag hade några saker jag behövde ordna med innan vi åkte och handlade och sen åkte hem. Vi gjorde igentligen inte jättemycket men det va roligt att få vara iväg med mamma. 
 
 
 
 
Några bilder på lilla mig jag tog när vi kommit hem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem plockade vi upp alla varor och tog det lugnt en stund innan vi satte på Reign som vi äntligen fått att fungera igen. Senare åkte jag och hämtade Erik vid färgan. Resten av kvällen har jag fortsatt ta det lugnt, jag var rätt trött efter att jag och mamma varit iväg och saknaden efter Tim och Josefin var stor. Men jag sysselsatte mig med lite småsaker för att komma på andra tankar. Nu känns det ok igen och jag tittar på Det Stora Tårtslaget. (^   ^,) 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Tim :)

You look beautiful!... As always 😘

2016-05-20 @ 11:04:33

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback