Weeping Fairytale

Konnichiwa!
Jag sov jättegott i mitt gamla rum hos familjen Fujino. Det var mysigt att äta frukost tillsammans med dem, precis som för tre år sedan. Kenji hade tyvärr redan åkt till jobbet när jag gick upp. Det var synd att vi inte hann att prata mer, men jag fick iaf se honom igår och hälsa. 
 
Efter frukost gjorde jag, Fumi, Akiko och Taro oss iordning och promenerade till ett tempel som heter Togogji Temple. Där fanns flera körsbärs-tårpilar (weeping cherry willow) som blommade. Det var så vackert och det var roligt att gå till något ställe som inte är turistigt. Det var lugnt och skönt, stämningen var jättehärlig. (✿◠‿◠) Jag tycker om centrala Tokyo och alla människor där, men samtidigt var det skönt att komma till ett lugnare och tystare område av Tokyo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag i ny klänning köpt i en second hand butik i Harajuku,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Taro, Akiko, jag och Fumi.
 
 
 
 
 
 
Där fanns även andra blommor som blommade. Allt är arrangerat för att blomma vackert tillsammans.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi promenerade hem efter ett tag och hämtade mina väskor. Vi åkte sedan tillsammans (Akiko, Fumi och jag. Taro stannade hemma då han skulle träna tennis senare) till mitt hotell som ligger mitt imellan Shibuya och Harajuku. Det var snällt av dem och det var väldigt skönt att få hjälp med väskorna. ( ◠‿◠ ) På hotellet fick jag lov att förvara väskorna fram till in-checkning, så vi lämnade dem där och promenerade vidare mot Harajuku och Takeshita Dori. Akiko tycker om modet som finns där och följer en mode tidning med mycket från Takeshita Dori. Därför ville hon åka dit tillsammans och shoppa, vilket jag såklart inte tackar nej till. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
 
 
Akikos favorit butik för accessoarer, Paris Kid's.
Både jag och Akiko kom ut med varsin påse. Jag hittade två par örhängen och ett halsband. 
 
 
 
 
 
 
Vi hade sedan en jättemysig dag med shopping och åt lunch tillsammans, crêpes för mig hihi. Vi gick senare till Kiddy Land som är ett fyra våningar högt hus fullt av saker från olika karaktärer. Där fanns bland annat Disney, Rilakkuma, Star Wars, My Melody, Sumikko Gurashi och många många fler! Det var så roligt och jag tror jag skulle kunna gå runt där hur länge som helst, särskilt Disney avdelningen där jag gick runt och sjöng med i låtarna. Vi hittade senare en Disney butik på Takeshita Dori och jag tror jag skulle kunna stanna där minst lika länge. Allt är så otroligt sött och är man en Disney fanatiker som jag är det rena drömmen! o( ❤ ◡ ❤ )o
 
Men alla goda ting har sitt slut och vi var tvugna att säga hejdå efter en jätterolig dag tillsammans! Fumi och Akiko tåg tåget från Harajuku station och jag promenerade ner längs Takeshita Dori igen. Jag saknar dem, men är samtidigt så glad över att jag fick träffa dem igen! 
 
Jag gjorde faktiskt lite mer shopping på Takeshita Dori, hihi. Jag gick först in i Liz Lisa och provade lite kläder, kom ut med en kjol. Sen gick jag upp på övervåningen i samma byggnad där de hade en outlet för Liz Lisa kläder. Jag kom ut med en påse därifrån också, jag är så glad! Kanske är lite fånigt att man kan bli så glad över lite kläder, men jag har aldrig haft något annat märke än Liz Lisa som känns 100% jag. Därför är det så roligt när jag får chansen att att shoppa här i Tokyo. o(*^▽^*)o
 
Sen var jag jättetrött. Jag åt en dorayaki och drack en iskaffe påvägen och gick sedan och köpte takoyaki och en färsk taiyaki, från ett liten gatustånd, som jag tog med till hotellet. Varför har jag inte ätit det förrän nu!!? Jag älskar ju takoyaki och detta var bland de godaste jag ätit. Jag antar att det är för att jag älskar all mat i Japan och skulle behöva ha fyra magar medan jag är här, haha! Taiyaki, som också är en av mina favoriter, har jag aldrig ätit färsk förut och omg vad gott det var!! Jag åt det på rummet, efter att ha checkat in. Mina väskor var redan uppbärda på rummet, vilken lyx. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Takoyaki (tako betyder bläckfisk och yaki betyder tillagad) är bollar gjorda på en pannkaksliknade smet fyllda med bläckfisk, "tempura scraps", inlaggd ingefära och och lök. Det är såå gott!
Taiyaki är en fiskformad kaka (gjord på liknande våffel- eller pannkakssmet) fylld med azuki-bönpasta. Yummy!
 
 
 
 
 
 
Jag pratade sedan med hjärtat en stund. Jag blir alltid lika glad av att få prata med honom och log från öra till öra ett bra tag efter. (^    ^,) Jag saknar honom så mycket och längtar efter att få krama om honom igen! Inte många dagar kvar nu. Min sista heldag i Tokyo är imorgon och då ska jag njuta fullt ut. Men vad jag gör imorgon får ni läsa om då. (^ _ -)
 
 
 
Kram på er ❤
 
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer
Postat av: Paulina

Så otroligt fina blommande träd!! :)

2016-03-30 @ 16:05:46
URL: http://lyckoruset.se

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback