Tokyo, I'm back

Hej!
Jag lyckades slumra till något på flygplatsen, men låg mest och halvsov i två timmar. Sen var det dags för incheckning och säkerhetskontroll vilket gick snabbt och smidigt. Jag letade reda på gaten och köpte sen en kaffe och åt ett jättegott bröd fyllt med söt, röd bönpasta som jag köpt med från ett bageri nära hotellet i Seoul. 
 
 
 
 
 
Japan
 
 
 
 
 
Flygturer gick bra och transporten från flygplatsen gick smidigt. Jag hittade hotellet rätt lätt och när jag kom dit, nästan två timmar för tidigt, sa de att mitt rum redan var klart så jag kunde checka in. (^_^) Allt har verkligen flutit på bra.
 
Jag gick upp på rummet och packade upp, sen begav jag mig mot Yoyogi park och Harajuku. o(^▽^)o Jag strosade runt lite i utkanten av parken först, men var väldigt hungrig så jag begav mig till Takeshita Dori för crêpes. Yummie!
 
 
 
 
 
 
 
 
Det var verkligen fullt med folk idag och det tog sin lilla tid att ta sig fram. 
 
 
 
 
 
 
Jag tog nr 95.
 
 
 
 
 
Jag har saknat de japanska crêpesen!
 
 
 
 
Det känns jättehärligt att vara tillbaka i Tokyo och hotellet jag kommer bo på i två nätter ligger jättebra till! Det är enkelt att ta sig till de distrikten jag kommer hålla mig runt. (^   ^,) 
 
Efter att ha gått upp och ner längs Takeshita Dori och kollat i alla butiker spatserade jag över till en annan del av Yoyogi park där körsbärsblomningen precis börjat. Det var fullt av folk, musik och street food. Stämningen var verkligen jättehärlig! Jag gick runt och tog massor av bilder som jag hade tänkt visa. Upptäckte dock nu när jag skulle plugga i datorn att mina adapterar inte passar i hotellets uttag. (>   <) Så jag ska köpa en japansk kontakt till datorn imorgon. Därför skriver jag från iPaden nu och använder bilder tagna med mobilen. Jag ska se om jag lyckas redigera några bilder på datorn med de batterier som är kvar på den. Tur att jag iaf har ett externt batteri som jag kan ladda iPaden och mobilen med. (^_-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag lyckades redigera en del bilder, så nu känner jag mig nöjd! (^  -  ^)
 
 
Nu ska jag strax sova. Imorgon ska jag ut på ny upptäcksfärd i Shinjuku. 
 
 
 
Kram på er ❤️
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback