Seoul walk in fashion

Annyeong!
Den här dagen gick vi upp hyfsat tidigt och gick ner och åt frukost som vanligt, efter att vi gjort oss iordning. Sen gick vi till tågstationen och mötte upp Evelina och åkte mot Dongdaemun. Vi gick ut på gatorna och gick runt lite där.
 
Först kom vi till den östra av de gamla ingångarna till Seoul, Heunginjimun Gate. Den byggdes 1398 och byggdes om 1869. Då byggdes det fyra stoa ingångar till Seoul i muren som omgav staden. En åt öst, en åt väst, en åt syd och en åt nord. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det kändes rätt konstigt med den gamla byggnaden mitt i den stora staden, omgiven av höghus. (^   ^)
 
 
 
 
Sen fortsatte vi att gå runt och kolla lite. (^  ^,) Vi sprang även på Seoul fashion week som var rätt roligt att se då det kom kändisar gåendes på röda mattan. 
 
 
 
 
Look at me, I'm an angel. (✿◠‿◠)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Byggnaden det hölls i var enorm och väldigt häftig!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi gick sen och fikade och kollade runt i lite butiker. Än så länge är jag inte så imponerad av utbudet av kläder de har i Seoul, så jag sparar mig till Tokyo. (^ _ -) Men det var roligt att titta lite innan vi begav oss ut igen. Den här gången gick vi till en flod som flyter genom staden, Cheonggyecheon, och promenerade längs den i det härliga vårvädret. Det var super mysigt och jag fick sådana härliga vårkännslor! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen styrde stegen oss vidare mot Gyeongbokgung palace. (๑ᴖ◡ᴖ๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Träning inför vaktbyte.
 
 
 
 
 
Efter att ha promenerat så länge behövde vi fika och ta det lugnt en stund så vi gick till Wiki Café, som också är ett kändis café. Detta cafét är för Sungmin, en medlem i K-pop gruppen Super Junior. Det var jättemysigt och hade gott kaffe. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen fortsatte vi vår promenad längs gatorna. Vi tog oss upp till en gammal del av staden som kallas Bukchon Hanok Village. Det var jättemysigt att gå runt där bland de söta husen, det var en helt annan atmosfär. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha gått runt där hela eftermiddagen var vi rätt trötta i benen. Vi har ju promenerat hela dagen. Därför begav vi oss hemmåt. Men innan vi gick till hotellet stannade vi till och åt pizza till middag. (๑>ᴗ<๑)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen gick vi hem, jag och Linnea till hotellet och Evelina hem till sig. Vi har varit så trötta så vi har bara tagit det lugnt. Jag och Linnea fick tvättat lite kläder också då det finns tvättmaskin här på hotellet. (^  -  ^) Vi har också kollat upp mer om vad vi ska göra de sista dagarna och vilka tåg vi behöver ta till flygen i helgen. Så nu är vi planerade igen, hihi! (^   ^)
 
 
Jag är jättetrött nu, efter en härlig dag i Seoul, och ska krypa ner under täcket. Linnea ligger redan i sängen och kollar på lite youtube videos. 
 
 
Kram på er ❤
 
 
Follow on Bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

  Namn:
Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:


   Skriv din kommentar här så blir jag väldigt glad:

Trackback